Klantenservice
Prijs-/kwaliteitsverhouding

J konijn

Prima op orde

Op- of aanmerkingen

Helaas moet je wel retour kosten zelf betalen terwijl je iets omruilt

Reactie Goedhoesje.nl:

Beste J. Konijn, bedankt voor uw feedback. Wij hebben sinds kort de service 'RetourKorting' geïntroduceerd. Vanaf heden ontvangen klanten een kortingscode ter waarde van de verzendkosten voor een... Beste J. Konijn, bedankt voor uw feedback. Wij hebben sinds kort de service 'RetourKorting' geïntroduceerd. Vanaf heden ontvangen klanten een kortingscode ter waarde van de verzendkosten voor een retourzending, zodat een omruiling in veel gevallen kosteloos kan plaatsvinden. Ondanks dat wij deze service pas na uw bestelling geïntroduceerd hebben, willen wij u graag alsnog een kortingscode aanbieden. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice.
Goedhoesje.nl

P

Goede service

Snel geleverd. Kwaliteit is prima

W. Nijs

Prima product, snelle levering.

A. den Dekker

Uitstekend bedrijf, goede kwaliteit en snelle bezorging

N.koetsier@planet.nl

Erdkamp

Supergoed

Ga zo door.

Anna

Everything is nice

Klaas Jan

Netjes geleverd maar privacyscreen geeft geen extra privacy. Pas als je de telefoon bijna 90 graden draait zie je het scherm niet meer. Miskoop.

Reactie Goedhoesje.nl:

Beste Klaas Jan, bedankt voor uw feedback. De Privacy screenprotector zorgt ervoor dat het scherm vanaf een kijkhoek van ongeveer 45 graden onleesbaar wordt voor anderen. Mocht dit bij u niet goed... Beste Klaas Jan, bedankt voor uw feedback. De Privacy screenprotector zorgt ervoor dat het scherm vanaf een kijkhoek van ongeveer 45 graden onleesbaar wordt voor anderen. Mocht dit bij u niet goed werken, kunt u altijd contact met ons opnemen zodat we kunnen kijken naar een gepaste oplossing.
Goedhoesje.nl

Sanden Van De Yvonne

Op- of aanmerkingen

Helaas moet ik om mijn toestel op te laden mijn telefoon uit het hoesje halen omdat anders de oplaadkabel niet pakt