Klantenservice
Prijs-/kwaliteitsverhouding

Hannie Gordinou

Pauline

Duidelijke site, snelle levering, product voldoet aan verwachting

Op- of aanmerkingen

Misschien de verzendkosten delen?

Reactie Goedhoesje.nl:

Beste Pauline, bedankt voor uw feedback. Wij rekenen slechts een deel van de verzendkosten door aan de klant, betreft minder dan de helft van de kosten die wij zelf kwijt zijn aan PostNL. Vanaf een... Beste Pauline, bedankt voor uw feedback. Wij rekenen slechts een deel van de verzendkosten door aan de klant, betreft minder dan de helft van de kosten die wij zelf kwijt zijn aan PostNL. Vanaf een orderbedrag van € 15,- verzenden wij zelfs gratis en nemen wij deze kosten op ons. Toch bedankt voor uw waardevolle feedback.
Goedhoesje.nl

Nvt

Correct en nette behandeling en verzending ervaren.

Op- of aanmerkingen

Ze hadden mij een verkeerd hoesje opgestuurd en hebben zonder moeilijk te doen gelijk de juiste er achteraan verstuurd. De oude mocht ik houden of terugsturen. Prima geregeld zo!

m.

klantvriendelijk, professioneel en oplossingsgericht

Filip Vanoverberghe

Overzichtelijke website met mooie producten !

Ronald

Snelle levering. Goede kwaliteit

Frank van der Loop

(Bewerkt)

Protectglass iwatch 9

Op- of aanmerkingen

Na eerste levering welke niet goed was direct contact gehad en zonder enige discussie gelijk weer een nieuwe ontvangen
Waar kom je nog zo'n goede service tegen
Zeker aan te beleven om hier...
Waar kom je nog zo'n goede service tegen
Zeker aan te beleven om hier iets te bestellen

Peter

Goed bedrijf het product was helaas minder goed

Op- of aanmerkingen

Prima firma echter het bestelde panzerglas is te groot voor mijn hoesje waardoor het niet fatsoenlijk op mijn scherm zit

Reactie Goedhoesje.nl:

Beste Peter, bedankt voor uw feedback. U heeft o.a. een full cover screenprotector besteld. Sommige hoesjes kunnen een full cover screenprotector aan de randen losdrukken. Indien u contact met ons... Beste Peter, bedankt voor uw feedback. U heeft o.a. een full cover screenprotector besteld. Sommige hoesjes kunnen een full cover screenprotector aan de randen losdrukken. Indien u contact met ons opneemt, kunnen wij in overleg kijken naar een alternatieve oplossing.
Goedhoesje.nl