Klantenservice
Prijs-/kwaliteitsverhouding

Jose

Hoesje was onbruikbaar magneet was te zwak voor een I phone pro Max.

Reactie Goedhoesje.nl:

Beste Jose, bedankt voor uw feedback. Uiteraard is dit niet de bedoeling. Indien u contact opneemt met onze klantenservice, lossen wij dit netjes op voor u.
Met vriendelijke...

Milco

Je kijkt wat je zoekt/nodig hebt en bestellen. Snelle levering gewoon via de post (telefoon hoesje)

Mike van Biemen

Zeer goede service

Marc

Snelle levering, prima product.

Heleen

Prima hoesje snel geleverd en mooi prijsje

Niek

Screen protector voor voorkant en achterkant van mijn iphone 13 pro max gekocht. Plakken was makkelijk, achterkant protector was helaas met 1 dag al weer stuk, voor de rest prima

Reactie Goedhoesje.nl:

Beste Niek, bedankt voor uw feedback, wat spijtig dat de achterkant protector snel beschadigd is geraakt. Indien u contact opneemt met onze klantenservice, kijken wij graag samen naar een gepaste... Beste Niek, bedankt voor uw feedback, wat spijtig dat de achterkant protector snel beschadigd is geraakt. Indien u contact opneemt met onze klantenservice, kijken wij graag samen naar een gepaste oplossing.

Jb

Prima product

Op- of aanmerkingen

snelheid

Ron

Prima product en snelle levering!

Benninga Real Estate

Hasan is een held! Dank voor de goede zorg!

Op- of aanmerkingen

Klantvriendelijkheid is echt super!

Reactie Goedhoesje.nl:

Bedankt voor uw feedback, wat fijn om te vernemen dat wij u goed geholpen hebben. Hopelijk tot ziens bij een volgende aankoop!