Klantenservice
Prijs-/kwaliteitsverhouding

Dijk

Zeer positief

Op- of aanmerkingen

Voldoet aan alle wensen. Prijs - kwaliteit is prima.

Ben

Slechte kwaliteit artikelen worden verkocht als top produkt.

Op- of aanmerkingen

Slechte kwaliteit wordt verkocht als een topproduct

Reactie Goedhoesje.nl:

Beste Ben, bedankt voor uw feedback, spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent met uw aankoop. U kunt te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice zodat wij samen kunnen kijken naar... Beste Ben, bedankt voor uw feedback, spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent met uw aankoop. U kunt te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice zodat wij samen kunnen kijken naar een oplossing. Inmiddels hebben wij zelf contact met u opgenomen en u een oplossing aangeboden in de vorm van een nieuw product.
Goedhoesje.nl

H.Steenbergen

Jo coppes

F.E.M. de Rooij

geen bijz.

H.Looijenga

Prima service, ik had een screenprotector besteld voor mijn S23 ultra waarvoor een bijgeleverd uv- lampje gebruikt moest worden, echter bleek deze defect. de volgende dag als nog een werkend lampje... Prima service, ik had een screenprotector besteld voor mijn S23 ultra waarvoor een bijgeleverd uv- lampje gebruikt moest worden, echter bleek deze defect. de volgende dag als nog een werkend lampje ontvangen.

Jan Kunnen

Heb een iPhone 14 Pro en 12 Mini Uitneembaar Magnetisch Bookcase Hoesje besteld.
Met de 12 Mini alles perfect in orde.
Met de 14 Pro blijkt dat de magneet om de iPhone in het hoesje te...
Met de 12 Mini alles perfect in orde.
Met de 14 Pro blijkt dat de magneet om de iPhone in het hoesje te houden absoluut niet sterk genoeg is en er aldus gemakkelijk uitvalt. Bij nakijken van retourvoorwaarden blijkt dan meer dan 30% van de waarde van hoesje dient betaald te worden als retourkosten. Dit is veel te hoog!!!

Op- of aanmerkingen

Veel te hoge retourkosten voor product die absoluut niet voldoet.

Reactie Goedhoesje.nl:

Beste Jan, bedankt voor uw feedback. Wij rekenen zelf geen retourkosten, echter hebben wij helaas geen invloed op de verzendkosten die PostNL en Bpost rekent voor een retourzending. Indien het... Beste Jan, bedankt voor uw feedback. Wij rekenen zelf geen retourkosten, echter hebben wij helaas geen invloed op de verzendkosten die PostNL en Bpost rekent voor een retourzending. Indien het product niet voldoet, lossen wij dit uiteraard netjes op voor u. Wij hebben u inmiddels kosteloos een nieuw hoesje toegestuurd, hopelijk hebben wij u hiermee naar tevredenheid geholpen.
Goedhoesje.nl

R. Zonneveld

Mooie betaalbare producten en snelle levering!