erwin toma

Goed snel en makkelijk

Falco

Goedkoop, snel en betrouwbaar. Eerste licentie werkte niet, meteen een nieuwe gekregen en die werkte wel.

Sukhwinder Kaur

Heel slecht

Virginia Pinto Masis

(Bewerkt)

In eerste instantie wilde de telefoondesk van Microsoft mijn input niet accepteren. Het was een zaterdag. Ik heb Goedkope-licentie daarop aangewezen. Prompt maandag ochtend heb ik een nieuwe... In eerste instantie wilde de telefoondesk van Microsoft mijn input niet accepteren. Het was een zaterdag. Ik heb Goedkope-licentie daarop aangewezen. Prompt maandag ochtend heb ik een nieuwe licentie van G gekregen. De telefonische activatie ging dit keer zeer soepel!
Een goed bedrijf, Goedkope-licentie!

Beste Virginia,

p Van Slingerland

Goed bedrijf

DocuPoint BV

Goedkoop, snel en.... het werkt

Yvo Scholten

(Bewerkt)

Er werd voorafgaand nergens (duidelijk) vermeld dat het om een telefonische activatie zou gaan, dat zag ik pas toen ik de code via de mail binnen kreeg. De online activatie werkte inderdaad niet.... Er werd voorafgaand nergens (duidelijk) vermeld dat het om een telefonische activatie zou gaan, dat zag ik pas toen ik de code via de mail binnen kreeg. De online activatie werkte inderdaad niet. Maar na het doorlopen van alle stappen voor het telefonisch activeren bleek dat ook niet te werken. De code zou (volgens de foutmelding in office programmas) al op te veel apparaten in gebruik zijn. Weggegooid geld.

Cs

Goed en duidelijk beschreven

Beste Christian,

Martin Aarts

Goed produkt en perfecte aftersales

Beste Martin,

Hannie Steegstra

Licentie gekocht en - na twee mislukte pogingen tot activatie - hulp gevraagd aan de helpdesk. De helpdesk nam het van mij over en een poosje later liep Office Pro 2021 als een trein! Wat een prima... Licentie gekocht en - na twee mislukte pogingen tot activatie - hulp gevraagd aan de helpdesk. De helpdesk nam het van mij over en een poosje later liep Office Pro 2021 als een trein! Wat een prima mensen werken daar ! Daar kunnen helpdeskmedewerkers van grote organisaties een puntje aan zuigen. Als ik dichtbij zou wonen, had ik ijstaart gebracht.

Beste Hannie,