paul schuijt

Goed en snel

Hi Paul,
Bedankt voor de review!

André Speldekamp - basisschool de Plakkenberg

Fijn dat je een licentie van een afgeschreven bedrijfscomputer goedkoop kunt kopen bij goedkope-licentie.nl

Hi André,
Dankjewel voor de review!

Jan van Ginkel

Het geleverde product voldeed totaal niet

Hi Jan,
Hi Jan,
Vervelend om te horen. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Mocht u nog geen mail hebben stuurt, wilt u dan een mail sturen naar info@goedkope-licentie.nl met het probleem? Dan helpen wij u graag verder!

Luuk

Goede service, ook als een license key niet werkt, dan wordt er redelijk snel gereageerd met een nieuwe key, die dan wel werkt. Mensen die klagen over niet werkende licentie keys, hebben het fout.... Goede service, ook als een license key niet werkt, dan wordt er redelijk snel gereageerd met een nieuwe key, die dan wel werkt. Mensen die klagen over niet werkende licentie keys, hebben het fout. De communicatie met dit bedrijf is altijd prima.

Hi Luuk,
Wat een top review. Dank voor het vertrouwen in ons! Wij staan klaar om iedereen te voorzien van de beste service en zullen dit zeker blijven doen.

W.A. Verzijden

Ik vind het moeilijk de licentie te activeren, ook zijn jullie telefonisch niet bereikbaar

Hallo W.A. Verzijden,
Hallo W.A. Verzijden,
Wij helpen u graag met het activeren van de licentie! Wilt u (indien dit nog niet gebeurd is) een mail sturen naar info@goedkope-licentie.nl? Dan kunnen wij u helpen met de activatie en eventuele verdere vragen.

Derk

In juni 2024 kocht ik online een activatiecode voor Microsoft Office 2021. Bij de installatie bleek de code echter ongeldig, met de foutmelding: "Er is iets fout gegaan waardoor deze bewerking niet... In juni 2024 kocht ik online een activatiecode voor Microsoft Office 2021. Bij de installatie bleek de code echter ongeldig, met de foutmelding: "Er is iets fout gegaan waardoor deze bewerking niet kan worden uitgevoerd. (0xC004C060)". Ik probeerde het meerdere keren, maar zonder succes.
Microsoft bevestigde uiteindelijk dat de code niet legitiem was.

Hi Derk,
Hi Derk,
Vervelend, dit is uiteraard niet de bedoeling. Mocht u nog geen mail hebben gestuurd, wilt u dan een mail sturen naar info@goedkope-licentie.nl? Dan kunnen wij meekijken naar het probleem en dit voor u oplossen.

Siegfried Rootlieb

Dat weet ik pas als ik de bestelling binnen is. WACHT AL EEN WEEK

Beste Siegfried,
Beste Siegfried,
U hoort het product vrijwel meteen te krijgen. Wellicht is er iets fout gegaan. Zou u een mail willen sturen naar info@goedkope-licentie.nl? Dan kunnen wij met u meekijken en u verder helpen!

thijs

Prima afhandeling, snelle servicedesk-acties door Johanna

Reactie Goedkope-Licentie.nl:

Dankjewel voor je review Thijs!

John Gigengack

Beste Johanna,
Na het ervaren en melding van een probleem werd vrij direct een oplossing aangedragen en kon ik de software moeiteloos installeren.
Groet,
John

Hi John,
Dank voor je review. We zullen de complimenten doorgeven!

Michael Horst

Zeer tevreden over de klantenservice (Johanna) en de prijs van het product.

Hi Michael,
Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat onze service en producten zo goed mogelijk zijn. Goed om te horen dat het naar wens was!