Gevelreiniging en klusbedrijf A.Vermeiren

Ik heb 2 keer een container besteld en mijn ervaring is zeer goed !

Beschrijf hier uw ervaring

De chauffeur is zeer vriendelijk en zet de container weg waar jij wil.Telefonisch word je ook zeer vriendelijk te woord gestaan en de medewerkers zijn zeer behulpzaam omdat er iets niet klopte met... De chauffeur is zeer vriendelijk en zet de container weg waar jij wil.Telefonisch word je ook zeer vriendelijk te woord gestaan en de medewerkers zijn zeer behulpzaam omdat er iets niet klopte met de kalender op de site.

M. Azzougarh

Tijdig levering en tijdig ophalen na een seintje van mijn kant. Gong zi als hoort tr gaan: geen gedoe of misverstanden. Zo houd je klanten. Succes

Winkel

Afspraak is afspraak met goede service tegen scherp tarief!

van Dijk

Beoordeling

prima, netjes.

Snel en goed

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering en snel weer opgehaald! Geen enkel probleem.

Harry

Goede service

Goed geregeld!!!!

Gaico

Prima bakkie

Beschrijf hier uw ervaring

Op tijd geleverd en op de afgesproken datum weer opgehaald.

P. Koster

3 kuub container gehuurd

Beschrijf hier uw ervaring

Goede levering tussen de afgesproken tijd. Alleen jammer dat we eerst nog ruim een kruiwagen zwarte grond uit de container moesten scheppen( we hadden maar een 3 kuub besteld dus scheelde dat nog... Goede levering tussen de afgesproken tijd. Alleen jammer dat we eerst nog ruim een kruiwagen zwarte grond uit de container moesten scheppen( we hadden maar een 3 kuub besteld dus scheelde dat nog wel ruimte). Het ophalen van de container ging ook weer mooi snel! Erg fijn.

Pasman

Container huren

Beschrijf hier uw ervaring

Best tevreden alleen jammer dat we om 15uur pas te horen kregen dat de container niet geleverd kon worden en wij een dag later onze container kregen. Ik vind het toch prettig voor mijzelf... Best tevreden alleen jammer dat we om 15uur pas te horen kregen dat de container niet geleverd kon worden en wij een dag later onze container kregen. Ik vind het toch prettig voor mijzelf persoonlijk contact te hebben en niet alles via internet te doen, jammer dat het hier liever via internet wordt gedaan

Service

netjes en volgens afspraak