HT Ipekci

Goede service

Beschrijf hier uw ervaring

Tot nu altijd goed geregeld…

Barbara Ham

Beschrijf hier uw ervaring

Container kon niet volgende dag geleverd worden. Werdt netjes gemaild dat ze een dag later kwamen. Bak wordt niet snel opgehaald.

A.M. Mellema-Tabak

Beschrijf hier uw ervaring

We huurden een bak voor groenafval, en levering en ophalen ging perfect. En de bak was lekker groot!

Erik

Zeer goede ervaring gehad.

Beschrijf hier uw ervaring

Voor 15:00 uur een bouw- en sloopafval container besteld en de volgende dag rond 09:30 uur netjes voor de geplaatst. Bij volle container even een e-mail sturen en hij wordt weer netjes opgehaald.... Voor 15:00 uur een bouw- en sloopafval container besteld en de volgende dag rond 09:30 uur netjes voor de geplaatst. Bij volle container even een e-mail sturen en hij wordt weer netjes opgehaald. Zeker een aanrader!

joey patty

Goed ervaring

Beschrijf hier uw ervaring

alles was snel geregeld en netjes op de afgesproken tijd bezorgd en opgehaald

W Van den Hoff

Zoals verwacht

Tijdig leveren en ophalen

p.c schenkel

Goed geen klachten

Beschrijf hier uw ervaring

Duidelijke beschrijving wat er in mag.
Chauffeur netjes op de plek gezet zoals wij zeiden. Alleen was het smorgens , daar wij smiddags gepland hadden.

Matthijs Oomen

Dit keer wat minder

Beschrijf hier uw ervaring

Ik had aangegeven in de middag te leveren en van te voren te bellen zodat ik er naartoe kon rijden. En in plaats daarvan is er om 08.00 s ochtends geleverd waarbij er pas gebeld was toen ze er al... Ik had aangegeven in de middag te leveren en van te voren te bellen zodat ik er naartoe kon rijden. En in plaats daarvan is er om 08.00 s ochtends geleverd waarbij er pas gebeld was toen ze er al waren..
Prijs is wel goed.
Ik raadt het wel aan, maar niet als er niet geleverd wordt volgens de instructies

Claudia Pinkert

Prima!!