Mike

Alles tiptop gelopen

Beschrijf hier uw ervaring

volgens afspraak geleverd en ook de ophaling ging prima. vriendelijke chauffeurs. nu geen bak meer nodig maar zou zeker weer dit bedrijf kiezen.

Aad Venneker

Top!

Beschrijf hier uw ervaring

alles volgens afspraak. keurig nette klantenservice. Ik had de container langer gehouden en dat was helemaal niet veel duurder.

lu

Erg slecht, achteraf stuuren fotos vat niet kloppen met factuur voor bijbetallen. Op de mail met vragen geven geen antwoord.

Beschrijf hier uw ervaring

Op de mail met vragen geven geen antwoord.

Reactie Containerservice:

Meneer heeft de container gevuld met iets wat niet in de container mocht. We hebben bij elke afvalstroom duidelijk omschreven wat er wel en niet in mag. Daarvoor heeft meneer een aanvullende... Meneer heeft de container gevuld met iets wat niet in de container mocht. We hebben bij elke afvalstroom duidelijk omschreven wat er wel en niet in mag. Daarvoor heeft meneer een aanvullende factuur gekregen. Zijn vraag hebben we gewoon beantwoord en daarin uitgelegd waarom we tot dat bedrag zijn gekomen.

Monique

Zeer tevreden

Beschrijf hier uw ervaring

Alles keurig volgens afspraak. Vriendelijke chauffeur!

Lianne

Prima geregeld

Prima geregeld

Dezelfde dag geleverd, super service

Geweldig!

Goedkoop en goed kan goed samen!

Beschrijf hier uw ervaring

Tegen een laag tarief en met uitstekende service.

Gerald van Vliet

Fijn om zaken mee te doen

Beschrijf hier uw ervaring

Fijn om zaken mee t e doen

Lips Haarmode Utrecht

Vanaf het eerste telefonisch contact was gelijk een goed gevoel van zaken doen.

Beschrijf hier uw ervaring

Al mijn vragen werden professioneel beantwoord. Prijs kwaliteit is goed. Bij het telefonisch verzoek om de container versneld op te halen werd dit met collega’s goed gecoördineerd.

Kees

Super!