chris

Werd netjes van te voren gebeld om de container in overleg te plaatsen

Container zoals afspraak geleverd en ook weer afgevoerd.

Beschrijf hier uw ervaring

Chauffeur belde beide keren netjes vooraf

ria

Met de advies die ik heb gekregen kwam ik nog goedkoper uit. Klantgericht en service top

willem

Fijn dat de prijzen all in prijzen zijn.

bas

Duidelijk website

Beschrijf hier uw ervaring

op de website staat eigenlijk al alles wat je moet weten en deze is gemakkelijk te bestellen

Vriendelijk personeel

Beschrijf hier uw ervaring

telefonisch goed te bereiken en mailtjes worden snel beantwoord.

keukenbar

Word snel beantwoord op vragen en ze zijn oplossendgericht

fam gerrwen

Top service!

Beschrijf hier uw ervaring

vooraf gesproken met een telefoniste. ik ben zeer goed geinformeerd over de verschillende containers en volumes. Op de website heb ik gemakkelijk een container kunnen bestellen, deze is zeer... vooraf gesproken met een telefoniste. ik ben zeer goed geinformeerd over de verschillende containers en volumes. Op de website heb ik gemakkelijk een container kunnen bestellen, deze is zeer duidelijk.

Fam Jei

Container is netjes geplaatst zoals aangegeven bij de opmerkingen. Chauffeur belde netjes van te voren.

Koen Rosbender

Ik had een container via de site besteld. Deze bleek op de dag van levering echter niet op voorraad, ik kon wel een grotere container krijgen maar dan moest ik wel de meerprijs van die container... Ik had een container via de site besteld. Deze bleek op de dag van levering echter niet op voorraad, ik kon wel een grotere container krijgen maar dan moest ik wel de meerprijs van die container betalen. Geen nette service, als ik het van te voren geweten had zou ik al direct naar een ander bedrijf gegaan zijn.