Geheel volgens afspraak verlopen. Zowel de bezorging als het ophalen van de container.
Chauffeur belde netjes aan met de vraag waar de container moest komen. Ook een zeer nette prisj, vergeleken met de andere aanbieders!
Roel van Wolferen
Zeer slechte service, eerste 2 containers gingen volgens afspraak. Afspraak gemaakt voor levering, werd vervolgens gebeld of de container dag eerder opgehaald kon worden. Vervolgens toch weer...Zeer slechte service, eerste 2 containers gingen volgens afspraak. Afspraak gemaakt voor levering, werd vervolgens gebeld of de container dag eerder opgehaald kon worden. Vervolgens toch weer omwisselen op gereserveerde dag. Nadat ik hiervoor zelf moest bellen. Geen excuus of compensatie voor kosten van persoon welke heel de middag heeft zitten wachten. Voor paar tientjes meer beter bij van van leeuwen containers bestellen.
A. van Dijk
Chauffeur belde dat hij onderweg was en hij er een half uur later zou zijn. Vervolgens kon ik aanwijzen waar hij moest komen. Ophalen gebeurde ook conform afspraak.Toppie!