Goed, helaas kon de container niet op de aangeklikte datum gebracht worden. Meteen telefoon. De communicatie met de chauffeurs mag mi wat beter. Op de afgesproken dag werd me verteld dat de...
Snel schakelen | Prima en makkelijk in te vullen bestelformulier | Opmerkingen voor de chauffeur worden meegenomen bij aflevering | Afspraken worden nagekomen.
Beschrijf hier uw ervaring
Heel goed geholpen plus lekker op tijd.
Snel en prima service m.b.t. brengen en ophalen van de container. En de goedkoopste.
Beschrijf hier uw ervaring
De chauffeur belde netjes en vroeg waar de container geplaatst moest worden. Ophalen zonder enig probleem.
Zeer goede service
Alles goed verlopen jullie doen wat er wordt belooft
Was de eerste keer dat ik bij dit bedrijf via internet bestelde. Kevering ging prima, werd netjes 30 minuten voor aanvang gebeld op aangegeven bezorgdag
Beschrijf hier uw ervaring
Bestelling via internet gaat erg makkelijk en duidelijk overzicht wat er te huur is en voor eelje prijs.
Wij doen al nu jaren zaken met deze bedrijf. Ze zijn de goedkoopste en de vriendelijkste.
Ik ben heel blij met ze.
Beschrijf hier uw ervaring
Ze doen precies, wat je van het bedrijf verwacht.