Keurig zoals besproken dezelfde dag nog geleverd.
Geheel volgens afspraak verlopen. Zowel de bezorging als het ophalen van de container.
Chauffeur belde netjes aan met de vraag waar de container moest komen. Ook een zeer nette prisj, vergeleken met de andere aanbieders!
Zeer slechte service, eerste 2 containers gingen volgens afspraak. Afspraak gemaakt voor levering, werd vervolgens gebeld of de container dag eerder opgehaald kon worden. Vervolgens toch weer...
Chauffeur belde dat hij onderweg was en hij er een half uur later zou zijn. Vervolgens kon ik aanwijzen waar hij moest komen.
Ophalen gebeurde ook conform afspraak.Toppie!
Prima dienstverlening!
Goed voor elkaar. komen afspraken die gemaakt worden na.
Goed, helaas kon de container niet op de aangeklikte datum gebracht worden. Meteen telefoon. De communicatie met de chauffeurs mag mi wat beter. Op de afgesproken dag werd me verteld dat de...
Snel schakelen | Prima en makkelijk in te vullen bestelformulier | Opmerkingen voor de chauffeur worden meegenomen bij aflevering | Afspraken worden nagekomen.
Beschrijf hier uw ervaring