9.6/10

van Dooren

Prima, snelle service en mooi product. Ze hebben zelfs nog even voor de zekerheid gebeld om de postcode te verifieren (systeem zei iets vreemds). Helemaal fijn!

Service gerichtheid. Mooie producten en een persoonlijke touch bij de bestelling.

Misschien een inpakservice aanbieden? Had ik best extra voor willen betalen :)

Agnella Aarden

Ik ben er heel tevreden over!

Snel en discreet, mooi doosje voor het sieraad.

Goed, mooie ring!

Super mooie ring besteld, heel erg blij mee!!

Het transport bedrijf is niet erg flexibel en meedenkend.

Reactie Goldberg Juweliers:

Geachte klant,
Dank voor uw aankoop en review, maar vooral ook voor uw terugkoppeling met betrekking tot de werkwijze van het transport bedrijf. Wij zijn onder andere na aanleiding van uw reactie inmiddels aan het kijken naar een aanvullende pakketdienst. Wij hopen u in de toekomst dus nog beter van dienst te kunnen zijn!

Nedpak controleren of ze daadwerkelijk bezorgd hebben.

Alles was top. En ik ben heel blij met de aangekochte ring!

Ik had niet direct door dat de ring op maat te maken was. De informatie hiermee aanvullen zou denk ik voordelig kunnen werken.

Hulpvaardig, goede expertise, communicatie en snelheid

Goede communicatie, expertise en service

Neen

cootje

Snelle verzending ,goede verpakking

B. Swarts

Bedrijf is goed, voor de bezorging van de producten zou ik een ander bedrijf kiezen.

Snelle reactie van uw medewerker op mijn e-mailbericht.

Bezorging ging niet helemaal goed.

Reactie Goldberg Juweliers:

Geachte klant,
Dank u voor uw review en spijtig om te horen dat de door ons gebruikte bezorgdienst Nedpak door een interne vergissing pas 2 dagen later kon leveren dan gebruikelijk. We hebben uw klacht met hen besproken en hopen met hen dat dit ongemak een uitzondering blijft.

froels-esser

Uitstekend