Golf123

J. Mimnagh

Geen goede ervaring met communicatie en service van dit bedrijf. Als klant werd ik pas op de hoogte gebracht rond de details van mijn order, wanneer ik hierzelf vragen achter ging stellen.... Geen goede ervaring met communicatie en service van dit bedrijf. Als klant werd ik pas op de hoogte gebracht rond de details van mijn order, wanneer ik hierzelf vragen achter ging stellen. Uiteindelijk 2 weken gewacht om te horen te krijgen dat het nog wel even zou duren voordat een van de items binnen zou komen.

Via telefoonisch contact gevraagd om rest van de order toch op te sturen maar uiteindelijk is deze volledig geannuleerd.

Reactie Golf123:

Onze oprechte excuses voor de ervaring die u heeft gehad met onze communicatie en service. Dit is absoluut niet de standaard die wij willen bieden. Helaas was er bij uw bestelling sprake van een... Onze oprechte excuses voor de ervaring die u heeft gehad met onze communicatie en service. Dit is absoluut niet de standaard die wij willen bieden. Helaas was er bij uw bestelling sprake van een onverwachte vertraging bij een van onze leveranciers, wat ervoor zorgde dat wij niet direct duidelijkheid konden geven over de levertijd. Dit is uiteraard frustrerend en we begrijpen dat dit vervelend voor u is.
Wat betreft het annuleren van uw order: door een intern misverstand is de volledige bestelling geannuleerd in plaats van het deel dat direct leverbaar was. Dit had niet mogen gebeuren, en we bieden onze excuses aan voor dit ongemak.

Marco Oussoren

Slechte ervaring na bestelling vooral radiostilte. Bestelling wordt op in behandeling gezet en vervolgens verneem je niets meer.

Alleen de betaling

Reactie Golf123:

Bedankt voor uw review en onze excuses voor de ervaring. U heeft 6 handschoenen besteld, waarvan er helaas 2 tijdelijk niet op voorraad waren. Vandaag is onze voorraad aangevuld en stond uw... Bedankt voor uw review en onze excuses voor de ervaring. U heeft 6 handschoenen besteld, waarvan er helaas 2 tijdelijk niet op voorraad waren. Vandaag is onze voorraad aangevuld en stond uw bestelling gepland om vandaag geleverd te worden. We begrijpen echter dat uw geduld op was, en daarom hebben we uw order direct geannuleerd en het volledige bedrag terugbetaald.
We hebben opgemerkt dat er geen contact is opgenomen met onze klantenservice. Voor toekomstige bestellingen of problemen raden we aan om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we snel kunnen helpen en eventuele problemen kunnen oplossen.

Rob

Fijne winkel, goede prijzen

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Klantvriendelijk en service gerichte webshop/winkel. Alleen moest ik zelf initiatief nemen toen de uitlevering vertraging opliep omdat een artikel niet (meer) op voorraad was. Daarom 4 van de 5... Klantvriendelijk en service gerichte webshop/winkel. Alleen moest ik zelf initiatief nemen toen de uitlevering vertraging opliep omdat een artikel niet (meer) op voorraad was. Daarom 4 van de 5 sterren. Maar keurig opgelost hoor.

Super service, snel geleverd

Snel geleverd

van Mierlo

Verschrikkelijke en tot op heden niet te vertrouwen. 17 juli heb ik een order geplaatst en GLS zegt dat het geleverd is. Ik was niet aanwezig en er is een handtekening gezet die niet van mij is. Ben... Verschrikkelijke en tot op heden niet te vertrouwen. 17 juli heb ik een order geplaatst en GLS zegt dat het geleverd is. Ik was niet aanwezig en er is een handtekening gezet die niet van mij is. Ben al een tijd bezig met mailen maar krijg nauwelijks reactie. Helaas genoodzaakt om verdere juridische stappen te ondernemen om mijn aankoopbedrag terug te krijgen. Ik zie in de reviews dat meerdere mensen hier ervaring mee hebben binnen dit bedrijf. Geen aanrader dus!

Niks

Beste heer van Mierlo,
Beste heer van Mierlo,
Het nog niet verzonden item is inmiddels al terugbetaald. Voor wat betreft de items die volgens u niet zijn ontvangen, is er door de vervoerder een onderzoek gestart naar de ontvangstontkenning. Wanneer u een zakelijk adres opgeeft, kunnen wij helaas niet controleren wie het pakket in ontvangst neemt, en de chauffeur heeft niet de permissie om de identiteit van de ontvanger te verifiëren. Wanneer GLS geen bewijs kan leveren dat het pakket inderdaad in het bedrijfspand is geleverd, dan zullen we een officiële claim indienen en het door u betaalde bedrag terugstorten.
Dit is de standaardprocedure, en we houden de situatie nauwlettend in de gaten.
We begrijpen dat dit voor u een vervelende situatie is, maar we willen u verzekeren dat het wordt opgelost. Wij waarderen uw geduld en begrip.
Wilbert van Spaendonck

Goede prijzen

HJ Spelt

Niet goed! Bestelling gedaan van €200,00 geen bevestiging gehad en ook geen levering. Ook geen contact via mail en of telefoon.

HELAAS NIETS

Reactie Golf123:

We hebben uw review ontvangen en op basis van de door u verstrekte gegevens kunnen we geen order vinden in ons systeem. Er is ook geen emailbericht van uw emailadres en we hebben geen order voor een... We hebben uw review ontvangen en op basis van de door u verstrekte gegevens kunnen we geen order vinden in ons systeem. Er is ook geen emailbericht van uw emailadres en we hebben geen order voor een bedrag van precies 200 euro.
We zullen een klacht indienen en deze zaak laten onderzoeken. Het lijkt erop dat uw informatie niet klopt en we nemen dit zeer serieus.

Golfset gekocht

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Duidelijke website en goede klantenservice

Helder en duidelijke website

overzichtelijk