Golf123

Niet goed

Terug betaling

Beste Kitty,
Beste Kitty,
Hartelijk dank voor uw feedback over uw ervaring bij Golf123.nl. Wij waarderen uw feedback enorm en kunnen op deze manier onze service en dienstverlening in de toekomst verder verbeteren.
Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de dienstverlening van Golf123.
Helaas klopt het dat door de wereldwijde Corona pandemie de toelevering van onze leveranciers helaas in enkele gevallen met wat vertraging verloopt. De artikelen die online stonden op het moment van bestellen, zouden diezelfde dag bij ons binnen komen. Helaas bleek dat deze artikelen toch enkele dagen later in de week pas geleverd werden en daarom hebben we de order in overleg met u direct geannuleerd en het betaalde bedrag aan u terugbetaald. Het spijt ons dat we onze beloftes hierin niet waar hebben kunnen maken. We zullen ook zorgen dat hier verbetering in gaan komen voor u als klanten!
Nogmaals dank voor uw beoordeling en desalniettemin wens ik u veel (golf)plezier met uw bestelling en zien we u graag snel terug in onze golfshop!

31 mei betaald, en nog steeds niets geleverd

vooralsnog niets dus

Beste Anonymous,
Helaas heeft de feedback “anoniem” geschreven en is het voor ons onmogelijk om uw probleem op te lossen. Wij willen graag met u de dialoog aangaan en kijken hoe we het probleem voor u kunnen oplossen om uw score om te zetten naar een 10, maar hiervoor willen wij u vriendelijk verzoeken om contact met ons op te nemen via info@Golf123.nl.

Matig!

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Annuleren van de order en geld terug!

Zeer positief

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Dat ze snel en adequaat reageerden op laat verzoek van mijn kant om een kleine aanpassing in de bestelling nog door te voeren; en zeer snelle levering.

P. Van Deursen-Minnai

Heel goed

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Het bestelde item was niet meer op voorraad en werd besteld en na 2 dagen al binnen en dat vind ik pas service

W.K.Osborne

Wisselend.

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

1e bestelling kwam niet door maar betaling wel. Na teruggave van aankoopbedrag opnieuw bestelling gedaan en dat verliep goed.

Ed Dijkshoorn

Gemak van bestellen

Eerste keer

snelle levering

Mooie overzichtelijke website

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Bestelling ging soepel en snel

Zeeeeeer goed!

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Betrouwbaar, snel en correct!