Golf123

Goede kwaliteit polo

Super

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Nette levering van hetgeen ik besteld heb

Nvt

Hebt nog niets ontvangen

Nog niets ontvangen

Reactie Golf123:

Beste Anonymous,
Beste Anonymous,
Hartelijk dank voor uw feedback over uw ervaring bij Golf123.nl. Wij waarderen uw feedback enorm en kunnen op deze manier onze service en dienstverlening in de toekomst verder verbeteren.
Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de dienstverlening van Golf123.
Helaas heeft de feedback “anoniem” geschreven en is het voor ons onmogelijk om uw probleem op te lossen. Wij willen graag met u de dialoog aangaan en kijken hoe we het probleem voor u kunnen oplossen om uw score om te zetten naar een 10, maar hiervoor willen wij u vriendelijk verzoeken om contact met ons op te nemen via info@Golf123.nl.
Nogmaals dank voor uw beoordeling en desalniettemin wens ik u veel (golf)plezier met uw bestelling en zien we u graag snel terug in onze golfshop!
Prettige dag en sportieve groeten,
RB ^ Golf123.nl

Van Eijk

Snel bezorgd

Mieke Martens

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Bestelling en levering en retourneren

Agnes Stapele van

(Bewerkt)

Ik heb een footjoy jas besteld

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Levering was keurig op tijd

Reactie Golf123:

Beste Agnes,,
Beste Agnes,,
Het klopt inderdaad dat het retourneren van artikelen in onze webshop helaas (nog) niet gratis kan worden aangeboden. De artikelen in onze webshop zijn altijd bijzonder laag geprijsd en worden gratis verzonden vanaf € 50,00, waardoor kosteloos retourneren op dit moment nog niet tot de mogelijkheden behoort. Uiteraard als u een verkeerd artikel door onze schuld of een beschadigd artikel heeft ontvangen, kunt u deze artikelen te allen tijde kosteloos retourneren. Wij hebben getracht om dit duidelijk te vermelden in onze webshop en algemene voorwaarden waar u ook bij het afronden van uw bestelling vooraf mee akkoord bent gegaan.
Nogmaals excuses voor de ons gekozen beleid, maar desalniettemin wensen we u veel (golf)plezier met uw bestelling en zien we u graag snel terug in onze golfshop!
Prettige dag en sportieve groeten,
RB ^ Golf123.nl

Gitta Kolk

Heel prettig

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Snelle service en mooie merken

Asselberghs Benny

Super . Levering 1 dag na bestelling.

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Was de eerste maal dat ik iets bestelde .
Zowel administratief als levering zeer vlot en duidelijk .

Snelheid en meedenken

Prettig en snelle levering