Golf123

FTY Ferdimans

Top kwaliteit en snelle levering. 1 uur na bestellen al verzonden, volgende dag in huis

Snelheid

Good webshop!

Nice assortment and prices

Pecky Vierling

Leuke winkel hebben ze

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Mooie fysieke winkel met veel keus goldschoenen

Christian

Good shop, thank you

Everything went great!

Adam klaver

Super goed

Goed en snel geleverd. Dankjewel

Jef Verstegen

Gewoon goed zoals het hoort

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Mooie trolleys verkopen ze, waren de laagste prijzen en de enige die ze op voorraad hadden. Goed!

Bart Blaauw

Levering ok

Reactie Golf123:

Beste Bart Blaauw,
Beste Bart Blaauw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. In uw review geeft u aan een golfbal stempel te hebben aangeschaft die niet naar behoren werkt. Ik lees in uw review dat één van onze medewerkers uw klacht direct in behandeling heeft genomen en ter beoordeling dezelfde dag heeft aangeboden bij de fabrikant/leverancier. U geeft aan dat u het niet eens bent met deze (garantie) procedure en de klacht niet wenst te laten beoordelen door fabrikant / leverancier. Aangezien Golf123.nl kwaliteit als één van de belangrijkste kernwaarden hanteert, is het voor ons, evenals voor onze leveranciers, belangrijk dat wij dergelijke klachten aan hen voorleggen ter beoordeling en deze procedure ook standaard volgen voor een correcte klachtenafhandeling. Het zou bijvoorbeeld mogelijk kunnen zijn dat een hele batch of zending golfbal stempels geen juiste kwaliteit betreft en we proactief deze producten uit ons assortiment moeten halen voor onze klanten. Desalniettemin zullen wij uw klacht ook zoals beloofd verder in behandeling nemen om een passende oplossing te vinden en houden wij u zoals aangegeven ook per e-mail verder op de hoogte van het verloop / de oplossing. Namens het gehele team van Golf123 wensen wij u veel golfplezier!

Anja Smelt

Prima ??

Simpele / toegankelijke site

Stefan De Lil

Zeer positief. Professionele aanpak!

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Bestelling, levering en communicatie met persoonlijke aanpak.

Bestellen