Golf123

A Flikkema

Matig

niets in het bijzonder

Reactie Golf123:

Bedankt dat u tijd heeft genomen om uw mening met ons te delen. Natuurlijk is uw mening enorm belangrijk voor ons, en vinden het spijtig dat u het op deze manier heeft ervaren. Het spijt ons dat u... Bedankt dat u tijd heeft genomen om uw mening met ons te delen. Natuurlijk is uw mening enorm belangrijk voor ons, en vinden het spijtig dat u het op deze manier heeft ervaren. Het spijt ons dat u hinder heeft ondervonden betreft de levertijd. We zijn wel benieuwd naar wat u precies bedoeld met meer betaald dan het bedrijf aangeboden heeft. Op de verpakking staat de naam van de fabrikant, maar die verkopen niet aan particulieren. Heeft u wel exact hetzelfde product gezien? We zijn hier heel erg benieuwd naar, zodat we voor u een passende oplossing kunnen bedenken.

Jos

Mijn ervaring is goed. Goede update van status.

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Goede website, duidelijk en gebruiksvriendelijk. Statusupdates met regelmaat.

Bas Kout

Goed! Duidelijke site en mooie producten

De snelheid van verzending

Horn

Goed. Snel en flexibel

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Ik had per ongeluk ‘ophalen in de winkel’ ingevuld ipv kosteloos verzenden. Een belletje en het was geregeld. Verder was de prijs van Golf123 het scherpste in de markt voor deze putter. Goede... Ik had per ongeluk ‘ophalen in de winkel’ ingevuld ipv kosteloos verzenden. Een belletje en het was geregeld. Verder was de prijs van Golf123 het scherpste in de markt voor deze putter. Goede ervaring.

Frank

Positief

Persoonlijk contact

M.T. Thunnissen

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Bestellingsgemak en de communicatie met Golf123 nadat bleek dat de schoenen niet op voorraad stond.

Lieve

Heel goed

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

correcte uitleg online en vlotte levering

Joris

Snelle en correcte levering.

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Jullie hebben een duurder alternatief voorgesteld aan dezelfde prijs omdat het bestelde product niet op voorraad is. Zeer mooi gebaar. Ik bestel in de toekomst zeker terug.

Snel en mooie ballen

balletjes zijn top

C.H. den Adel

Doen wat beloofd wordt.

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Duidelijkheid zonder valkuilen of verborgen trucjes.