Golf123

Roelof heling

Top goede service en snelle levering. En als er iets niet op voorraad is krijg je keurig berichten de reden is en wanneer het komt

Afspraak is afspraak

E. Meisner

Zeer goed

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Levering correct en snel.

(Bewerkt)

Goede productkeuze

Prima.

Geen bijzonderheden.

Robert

Golfgear gekocht

Arbe

(Bewerkt)

Deze keer niet al te beste ervaring. Eerst besteld bij moeder/zuster SpaendonckSport. Deze bestelling werd na een week (ondanks mijn telefonisch contact en toezeggingen) alsnog zonder kennisgeving... Deze keer niet al te beste ervaring. Eerst besteld bij moeder/zuster SpaendonckSport. Deze bestelling werd na een week (ondanks mijn telefonisch contact en toezeggingen) alsnog zonder kennisgeving geannuleerd. Na wederom contact opgenomen te hebben met Spaendonck werd ik doorverwezen naar Golf123. Meteen besteld, snel verzonden maar verkeerd product. Weer contact (mail). Werd uiteindelijk wel netjes opgelost. Overigens was het product (prijskaartje hing er aan) goedkoper dan online besteld/betaald. Kortom, beetje raar gevoel aan over gehouden......

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Ik vond niets "erg goed gaan". Gedoe deze keer.
Of ik dit bedrijf zou aanbevelen is een keuze tussen Ja en Nee. Keuze wordt "Ja" (foutje is menselijk), en ervaar t zelf.

James

Snel en goed

Goede prijs

tom

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

ondanks dat bestelling lang duurde heb ik leuke kado gehad en verder alles netjes afgehandeld

Overzichtelijke website

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Op de hoogte gehouden wanneer bestelling geleverd werd.

hzant

Snelle en correcte levering

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Gratis verzending met de producten