Golf123

Snel geleverd

E. Meisner

Zeer goed

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Na een goed telefonisch overleg een snelle en correcte aanpassing van de bestelling.

Cees

Snelle maar helaas onvolledige aflevering.

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Na telefonisch contact om incorrecte levering te melden werd dit direct hersteld

Reactie Golf123:

Beste Cees,
Onlangs heeft u een aankoop bij ons gedaan en een review geschreven over onze webshop, waarvoor nogmaals onze dank.
Wij hechten veel waarde aan uw feedback en hebben uw...
Beste Cees,
Wij hechten veel waarde aan uw feedback en hebben uw terugkoppeling inmiddels ook intern besproken met onze teams aangezien deze een onvoldoende (5) scoort. Helaas klopt het dat DHL door de enorme drukte en onderbezetting i.v.m. Covid-19 steken laat vallen in de aflevering van onze pakketten. Wij willen oprecht onze excuses hiervoor aanbieden en hebben inmiddels ook gepaste maatregelen genomen om met andere vervoerders te werken om de aflevering door de koeriersdienst te verbeteren. Sorry!
Onze teams hebben er alles aan gedaan om je bestelling als een cadeautje te versturen en wij hopen dat u deze service en dienstverlening ook waardeert en als tevreden heeft ervaren en wij u in de toekomst nogmaals als klant mogen begroeten bij Golf123.nl. Waarschijnlijk met een betere bezorgdienst dan deze keer, beloofd ;-)!
Wij hebben u ook een waardebon gestuurd voor een volgende bestelling voor het ongemak. Gewoon, omdat we alleen maar tevreden klanten willen hebben bij Golf123.nl!
Nogmaals excuses en bedankt voor uw begrip!
Wilbert van Spaendonck
Klantenservice - Golf123

Roef Hofman

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Overzichtelijke website en goede prijzen

Rudy van doorsselaer

Zeer goede ervaring

De stipte levering

Henny Kleermaker

Zeer goed.

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

correct op de hoogte gehouden over het te leveren artikel.

b.huisman

Goed materiaal

bestelprocedure

Willem Oskam

(Bewerkt)

Super heel goed geholpen.... na opmerking nu goed bereikbaar

Site ziet er goed uit