Golf123

Top! En snelle levering :-)

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Ik vond snel terug wat ik zocht, gebruiksvriendelijk site.

Jan.C

Prima.! Goede ervaring na eerste bestelling.

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Golf123 houd je op de hoogte over de bestelling als deze niet op voorraad is.

Peter

Positief

bestellingproces

EEN HELE SLECHTE.....ik heb op 8 aug. 2022 4 paar Footjoy ProDry Pom Pom dames golfsokken (wit) bij jullie besteld en ik heb die vandaag op 7 NOVEMBER pas ontvangen. Hoe kan dit en dat terwijl ik... EEN HELE SLECHTE.....ik heb op 8 aug. 2022 4 paar Footjoy ProDry Pom Pom dames golfsokken (wit) bij jullie besteld en ik heb die vandaag op 7 NOVEMBER pas ontvangen. Hoe kan dit en dat terwijl ik direkt betaald heb. Jullie begrijpen dat ik zwaar teleurgesteld ben!!!!

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

niets...en verder begrijp ik nl ook niet dat als je geen eindoordeel wilt geven je gedwongen wordt er tóch een te geven???/

1e

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

op tijd geleverd volgens afspraak

Top

Bestellen

Correcte levering

Ingrid

(Bewerkt)

Het duurde lang alvorens ik mijn bestelling mocht ontvangen, op mijn mail kwam geen reactie behalve dat ik geduld diende te hebben wegens drukte en uiteindelijk heb ik telefonisch contact opgenomen... Het duurde lang alvorens ik mijn bestelling mocht ontvangen, op mijn mail kwam geen reactie behalve dat ik geduld diende te hebben wegens drukte en uiteindelijk heb ik telefonisch contact opgenomen omdat ik er niet meer gerust in was

Het aanbod.

Jose mullenders

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Appje toen het merk van het product niet voorradig bleek. Dat ging allemaal lekker snel en direct zodat er geen vertraging ontstond. Chapeau!

Jan M. de Geus

Keuze mogelijkheden