Golf123

Snelle gehandeld en snel geleverd, ook een prettige website.

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Retourneren en terugbetaling is goed gegaan.

X

Vlotte verzending, goed verpakt

Ben

Goed!

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Snelle levering en alles naar wens

Wel vlot geleverd alleen verkeerde kleur, zwart besteld wit geleverd

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

bestellen ver prima, duidelijk en snel.

Reactie Golf123:

Beste,
Beste,
Bedankt voor uw review. Het spijt ons dat uw bericht niet eerder is ontvangen, omdat we op dat moment onderhoudswerkzaamheden aan onze mailservers uitvoerden. We hebben uw klacht bekeken en hebben vastgesteld dat we inderdaad de verkeerde kleur hebben verzonden. We begrijpen dat dit teleurstellend voor u moet zijn.
We zullen onmiddellijk stappen ondernemen om dit recht te zetten en ervoor te zorgen dat u de juiste kleur van het product ontvangt zoals u oorspronkelijk had besteld. Onze excuses voor het ongemak dat dit met zich heeft meegebracht.
We waarderen uw feedback en uw geduld in deze kwestie. Als u nog verdere vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te assisteren.
Het Golf123-team

Feedback

Verzending

Info over de levering

👍

Snelle bezorging

Wim Schillebeekx

Wel, het duurde wel even alvorens mijn bestelling geleverd werd. 14 dagen is misschien toch net iets te lang.

Bestelproces 👌

R Kuijper

Redelijk. Product werd snel geleverd. Normaal geprijst. Jammer was dat de wieltjes bekleed zijn met plastic in plaats van met rubber zoals de originele wielen. Was een teleurstelling

Snelle levering.

Reactie Golf123:

Beste, ,
Beste, ,
Dank u wel voor uw feedback. We hebben uw klacht grondig onderzocht en vastgesteld dat u inderdaad de originele wielen van de Clicgear heeft ontvangen. Het is mogelijk dat de nieuwe wielen inderdaad enigszins qua materiaal kunnen afwijken van de oudere modellen. Echter, we willen benadrukken dat de kwaliteit van de nieuwe wielen niet slechter is dan die van de oudere versies.
Clicgear streeft er altijd naar om haar producten te verbeteren en up-to-date te houden, zodat ze aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. We hopen dat u nog steeds kunt genieten van het gebruik van uw Clicgear trolley met de nieuwe wielen.
Golf123 Team