Nick Smit

Snelle levering; niet voorradige grip vervangen door betere.

Snelle telefonische reactie toen een grip niet op voorraad was, met aanbod om gratis een betere te leveren.

Mitchell Kluivers

Zeer tevreden en geven goed advies over hun producten. Mijn product was niet meer te krijgen vanuit de leverancier, maar was er nog wel in een maat groter. Mij werd aangeraden om de grotere maat te... Zeer tevreden en geven goed advies over hun producten. Mijn product was niet meer te krijgen vanuit de leverancier, maar was er nog wel in een maat groter. Mij werd aangeraden om de grotere maat te proberen (omdat het klein viel) en terug te sturen als het niet goed was. De handschoen past perfect en het advies was dus juist.

Contact met de klant

Ruud Marquerinck

Prima ervaring.

Ter zake kundig.

lomans

Correct en dus prima

betrouwbaar (ervaring is kort)

Emiel

Verkeerde levering. Standbag besteld, cartbag ontvangen. Retourkosten voor eigen rekening moeten nemen. Geen reactie van het bedrijf. Niet heel erg klantvriendelijk.

Snelle service

c. de poter

Jammer dat 1 artikel niet leverbaar bleek en er ongevraagd en zonder overleg een ander artikel werd toegezonden, dat niet was benodigd en teruggezonden moet worden. wacht nog op bericht hoe... Jammer dat 1 artikel niet leverbaar bleek en er ongevraagd en zonder overleg een ander artikel werd toegezonden, dat niet was benodigd en teruggezonden moet worden. wacht nog op bericht hoe retourzending na ontvangst gaat worden afgewikkeld.

uitvoering order op zich

Stefan De Cock

Heel slechte ervaring! Bestelling was onvolledig en niet correct. Pas na 3 weken (!) aandringen een alternatief gekregen.

Roy

Golfclubs gekocht via de website. Uiteindelijk na 3x zelf contact opgenomen te hebben over de voortgang van de levering kreeg ik de mededeling dat er niet geleverd kon worden door de leverancier.... Golfclubs gekocht via de website. Uiteindelijk na 3x zelf contact opgenomen te hebben over de voortgang van de levering kreeg ik de mededeling dat er niet geleverd kon worden door de leverancier. Daarom maar gevraagd om een credit. Dat verliep soepel. Helaas een negatiever ervaring waardoor ik niet meer terug zal komen. Als men proactief zou hebben gecommuniceerd zou dat anders liggen, nu moest ik zelf overal achteraan.

Ze hebben uiteindelijk mn geld terugbetaald, das fijn.

Peter De Leuze

Snelle en correcte levering aan scherpe prijzen

scherpe prijzen, snelle levering

RJ

Eind November cadeau voor kerst besteld. Nooit update gehad over de bezorging vandaar een mail gestuurd geen antwoord! De leidinggevende/manager aan de telefoon gehad die zou mij die zelfde dag een... Eind November cadeau voor kerst besteld. Nooit update gehad over de bezorging vandaar een mail gestuurd geen antwoord! De leidinggevende/manager aan de telefoon gehad die zou mij die zelfde dag een update geven ook niet gehad... Toen toch nog maar een keer zelf gebeld en te horen gekregen dat het niet leverbaar was. Als ik niet had gebeld de tweede keer had ik dit niet geweten misschien pas eind December. Nu zijn alle winkels dicht en krijg ik misschien een ander pakketje niet meer optijd binnen. DUS GEEN KERSTCADEAU voor mijn familielid. TOP service maar niet heus. WOEDEND!!!

Letterlijk niets helaas