Prive

Prima service

David Tytgat

Super. Ik heb verschillende producten besteld en heb ze snel en in perfecte staat ontvangen.

Snel, duidelijk

bvba ARK

Positief.

Leveringstermijn.

wim velthuijzen

Niets op aan te merken wat het bedrijf betreft wel op dhl

klantenservice

Heleen Veuger

Prettig geholpen.

Vriendelijk personeel

Frank Pek

(Bewerkt)

Ik had 4 items besteld, 3 van de 4 bevallen prima en kwamen keurig binnen en zijn van goede kwaliteit.

1 item echter, was aangemerkt op de factuur als ontbrekend, dit klopte, ik belde het bedrijf op 3 weken na levering eerste items, want had niet meer gehoord...
Zij verzekerden me dat het alsnog zou komen, nu is het 4 weken later en ik heb weer niets gehoord en niets ontvangen.

Na contact met de Customer Service afdeling is er uitgezocht wat er is mis gegaan en hebben ze netjes het geld van het niet geleverde item terug gestort, prima opgelost dus!

Spullen die geleverd werden waren top.

E.J. de Jong

Heldere website met goede prijs/kwaliteit verhouding. Keurige aflevering producten. Uitverkochte trolley werd zonder extra kosten als upgrade geleverd.

Prima service.

E.J. de Jong

Prima service.

C. J. Schiebaan

Snelle levering ruim assortiment

Gevraagde product leverbaar

De Coster Jan

Nog steeds geen pakje ontvangen. Ik heb zelf moeten bellen om te vragen wat er aan de hand was. Niet voldoende op stock blijkbaar.