Dauphine

Slecht

Reactie GolfDiscountstore.nl:

Helaas konden wij deze schoenen voor u niet op tijd leveren. Voor beide partijen vervelend dit jaar loopt alles anders als andere jaren. Het bedrag is netjes aan u gecrediteerd. Wij hadden de... Helaas konden wij deze schoenen voor u niet op tijd leveren. Voor beide partijen vervelend dit jaar loopt alles anders als andere jaren. Het bedrag is netjes aan u gecrediteerd. Wij hadden de schoenen uiteraard liever voor u op tijd geleverd.

Annemarie

Snel geleverd

Concurrenende prijzen.

Voogt

Had klacht over product. Kreeg heel zwak antwoord. Nogmaals gemaild geen reactie

Niet reageren

Reactie GolfDiscountstore.nl:

Het klopt dat u heeft gebeld en wij vinden het jammer dat u het product niet kan waarderen. U heeft een artikel besteld wat gemaakt is om bepaalde oefeningen te kunnen doen en daar voldoet het aan.... Het klopt dat u heeft gebeld en wij vinden het jammer dat u het product niet kan waarderen. U heeft een artikel besteld wat gemaakt is om bepaalde oefeningen te kunnen doen en daar voldoet het aan. U bent het product met een touwtje gaan verlengen en bent het artikel gaan gebruiken op een onjuiste manier hier kunnen wij verder niets aan doen. U waardeert met deze feedback het bedrijf terwijl u nu feedback op het artikel geeft

E

service

C van der Zanden van Baren

Snelle levering . Artikelen zoals beschreven

Zie voorgaand commentaar

Janny Vierkant

Geen problemen, op tijd geleverd

n.v.t.

rob melchiot

Golf paraplu was deel defect

eenvoud bestelproces

Bakker

Alles prima verlopen

Evert Pronk

Supersnel geleverd

Gemakkelijk en snel

pieter de groot

Zoals beloofd op tijd geleverd. Zeer tevreden.

Snelheid, betrouwbaarheid.