Nico Waaijer

(Bewerkt)

De levering van mijn #Footjoy golfschoenen was erg snel. Mooie schoenen ook. Helaas begonnen de zolen binnen 5 maanden los te laten. Ofschoon het wat langer duurde dan verwacht, heeft de... De levering van mijn #Footjoy golfschoenen was erg snel. Mooie schoenen ook. Helaas begonnen de zolen binnen 5 maanden los te laten. Ofschoon het wat langer duurde dan verwacht, heeft de Golfdiscountstore dit in overleg met de leverancier uiteindelijk goed opgelost.

Levering was snel

Monique Fortuin

Niet tevreden

Snelheid van leveren

Joep van Almenkerk

Verkeerde maat van schoenen ??

Brouns

Ik heb een gemixte ervaring met dit bedrijf.

Het positieve heb ik hieronder bij sterke punten beschreven.

Het negatieve was dat ik de bestelling niet heb gekregen en ik heb...
Ik heb een gemixte ervaring met dit bedrijf.

Het positieve heb ik hieronder bij sterke punten beschreven.

Het negatieve was dat ik de bestelling niet heb gekregen en ik heb vorige week zaterdag het bedrijf opgebeld. De mevrouw die ik aan de telefoon had, gaf aan dat er een case aangemaakt zou worden. Ik vroeg of ik hier een bevestiging van zou mogen krijgen. Die bevestiging heb ik helaas nooit gehad.

Een sterk punt is dat je het artikel gemakkelijk online kan bestellen.

Helma van Es

Ik heb nog steeds niets ontvangen.

Nvt

Danny Starre

Bezorgkosten in rekening brengen bij bedrag van boven €200 , is krankzinnig .... bezorgkosten voor retour ook belachelijk! Het aankoop bedrag was ook meer dan elders ( webshop zoals zalando ,... Bezorgkosten in rekening brengen bij bedrag van boven €200 , is krankzinnig .... bezorgkosten voor retour ook belachelijk! Het aankoop bedrag was ook meer dan elders ( webshop zoals zalando , jumbogolf , golfplaat etc....)...ik zou persoonlijk de naam discount weghalen !

Niet!

Verkeerd product geleverd, maar werd direct opgelost.

Klantenservice

De Krim

Ruim aanbod snelle correcte levering

Mooie website

Jan

Prima, levert op tijd en wat is afgesproken. Ook een probleem wordt netjes opgelost.

Behulpzaam, klantgericht.

P.W.van Rij