Nol nagel

Prettig geholpen

Advisering

Paul

Ruime keus, redelijke prijs, goede kwaliteit

Snelle levering met duidelijke informatie

Wim

Snelle levering en goede after sale service.

Het product voldoet geheel aan de omschrijving.

Bas van Gorp

Gewoon prima

HERMAN VAN BEVEREN

De bestelling was binnen de gestelde termijn ter plaatse, wel heb ik zelf de verkeerde maat gekozen : nu blijkt dat die schoenen terugsturen vanuit Belgie 19 euro kost :(
Heb wel snel antwoord...
Heb wel snel antwoord van Golfdiscountstore gekregen dat de juiste maat er niet was, maar dat die zou komen binnen de week.
Eigenlijk gewoon vriendelijke mensen : leuk.

vriendelijk en eenvoudig

ton negenborn

(Bewerkt)

Er was een van mijn producten verkeerd geleverd. en door een communicatiefoutje kwam dat wat later bij de bedrijfsleider terecht. Maar daarna heeft hij dit geweldig opgepakt en meteen het goede... Er was een van mijn producten verkeerd geleverd. en door een communicatiefoutje kwam dat wat later bij de bedrijfsleider terecht. Maar daarna heeft hij dit geweldig opgepakt en meteen het goede product gestuurd met een prachtige bonus. Ik vind het echt geweldig zoals dit door jullie opgepakt is

snelle goede levering en mocht er iets mis gaan pakken ze het meteen geweldig op . echt super.
gewoon bij dit bedrijf kopen

Willem Alberts

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn goed, gezien prijs en levertijd is

Zie boven

Nico de Graaf

(Bewerkt)

Nette oplossing van Golfdiscountstore voor omwisselen van een onderdeel dat niet op mijn golftrolley bleek te passen.

Snelle levering, goede kwaliteit van de bestelde artikelen.

Willemkens jan

Eerste ervaring was heel goed , alleen een pak ter waarde van 150 euro wordt niet zomaar aan de deur gezet en zeker niet als wij beiden thuis zijn 😡

De super snelle levering , gisteren besteld s’anderdaags geleverd

Wouter

Snelle service en mooie producten tegen een goede prijs.

Prettige medewerkers