van Warmerdam

Bestellingsref 38520. Had besteld Cartbag zwart met rood. Echter, zwart met wit ontvangen! Had tas nodig, dus heb het zo gelaten. Gisteren een stevige bui regen gehad en de tas heeft helemaal niets... Bestellingsref 38520. Had besteld Cartbag zwart met rood. Echter, zwart met wit ontvangen! Had tas nodig, dus heb het zo gelaten. Gisteren een stevige bui regen gehad en de tas heeft helemaal niets tegengehouden! Zelfs de “waterdichte” compartimenten waren doorweekt! Een hele slechte tas!! Is er een mogelijkheid om de tas alsnog te ruilen voor een andere, uiteraard wil ik graag het verschil bijbetalen. Dank voor uw aandacht en hopelijk opvolging. A. J. van Warmerdam. Tel 0646398449

Sandy

Goede service en snelle levering.

paelinck noel

Een perfecte en snelle afhandeling
Kan mij niet voorstellen wat er zou kunnen verbeterd worden

Ja. Van bestelling tot afhandeling is perfect verlopen

Worp

Prettig geholpen en levering op tijd.

Carla van Wijck

Snel geleverd

Ton

Goede en snelle service.

Prima levering

J. Biesheuvel

Ik wilde nadat ik mijn bestelling had geplaatst nog iets wijzigen. Ik kreeg heel snel een reactie en de wijziging werd direct doorgevoerd.

Prima service.

A.Wandelee

Goede service en zeer snelle levering

Onno Zwart

(Bewerkt)

Bestellen via internet is uiterst handig. Als de pakketbezorger je dan in de steek laat, wordt het echter lastig. Ook voor GolfDiscountstore. Door hun behulpzaamheid is het toch allemaal goed... Bestellen via internet is uiterst handig. Als de pakketbezorger je dan in de steek laat, wordt het echter lastig. Ook voor GolfDiscountstore. Door hun behulpzaamheid is het toch allemaal goed gekomen. Zo hoort het ook.

De persoonlijke aandacht van en directe communicatie met de servicedesk zijn prijzenswaardig.

I.

Bestellen gaat vlot, maar ik kan mijn factuur niet bekijken online, heb ze niet gekregen per mail, én het pakket kwam in erbarmelijke staat aan bij mij thuis. De verpakking was geopend en de... Bestellen gaat vlot, maar ik kan mijn factuur niet bekijken online, heb ze niet gekregen per mail, én het pakket kwam in erbarmelijke staat aan bij mij thuis. De verpakking was geopend en de producten -nochtans vatbaar voor regen en vuil- zaten bloot.

Reactie GolfDiscountstore.nl:

Beste mevrouw Plasschaert,
Beste mevrouw Plasschaert,
Vervelend dat de verpakking open was bij binnenkomst van de artikelen onze excuses daarvoor. Als er schade is aan artikelen zullen wij dat uiteraard in orde maken. U geeft niet aan of er een artikel is beschadigd. Waarschijnlijk heeft het doosje wat de voortduren gehad tijdens het transport door de 25 lakeballs. De ballen zijn een stuk zwaarder dan de headcover. Wij zullen het verpakken dan ook beter uitvoeren als er zwaardere items in een doosje worden verstuurd.
Team Golfdiscountstore