Cees

Online aankoop

Ik had een te kleine maat gekocht, zonder problemen mocht ik ruilen voor een grotere maat. Was heel snel geregeld!!

Bjorn van den Brand

Veel keuze tegen scherpe prijzen.

Zie hierboven

Extra PeeKaa

Bestelling was niet op voorraad. Eenmaal op voorraad snel verzonden. Helaas 2 maal verkeerde ontvangen.
Snel na telefonisch contact DHL retour etiket ontvangen. Echter verzenden juiste artikel deed op zich wachten.
Dit met als reden: wij wachten met versturen totdat ik het artikel weer had teruggestuurd. Begrijpelijk maar niet erg klantvriendelijk.

Nee. Ik vind dat de echte vriendelijkheid door de telefoon beter kan.

J.R.Hof

Ik had een driver besteld van het merk Titleist. Betrof een fairway driver 915 F2. Er is een nieuwere versie, echter die was ca. 100 euro duurder, dus de oudere versie was prima. Naar een paar dagen... Ik had een driver besteld van het merk Titleist. Betrof een fairway driver 915 F2. Er is een nieuwere versie, echter die was ca. 100 euro duurder, dus de oudere versie was prima. Naar een paar dagen kreeg ik te horen dat er moeilijkheden waren voor het verkrijgen van het oude type. Wat schetst mijn verbazing, de volgende dag kreeg ik een fairway driver van de nieuwste versie! Zonder extra kosten! Top!!!

Klantenbinding is top!

Ward kerssemakers

PRIMA. SNEL EN CORRECT

Carlos

Correcte en snelle levering

Arnoldussen

Inschrijven account e.d. niet heel duidelijk. Artikelen bestellen prima. Afrekenen. via I-deal oké. Artikel volgen bij bestelling en levering conform afspraak. Gebruiksaanwijzing opbouw en balans... Inschrijven account e.d. niet heel duidelijk. Artikelen bestellen prima. Afrekenen. via I-deal oké. Artikel volgen bij bestelling en levering conform afspraak. Gebruiksaanwijzing opbouw en balans betr. trolley wat onduidelijk.

Vlotte afhandeling met I-deal en levering volgens afspraak.

Jacketti

Golf reistas besteld. Geleverd als afgesproken.

gb

Ray Bak

Positief en overzichtelijk

Groot assortiment

Frank Bender

Uitstekend, bij telefonische vragen word ik correct geholpen

de producten die ik besteld geen fouten of manco's