Berben

1x iets besteld, verder geen ervaring. Pakket is goed aangekomen.

Vlotte levering

Swing2This

Besteld, geleverd, geen problemen

Marianne Stoffels

Frank Brichau

Leveringen worden iets later geleverd dan op de website beloofd, maar reactiesnelheid op vragen is uitstekend en toon vriendelijk

snelheid van antwoorden, toon van antwoorden

Linda stomphorst

Ondanks dat er gezegd werd dat de driver niet op voorraad was is die de volgende dag keurig geleverd?

Zie boven

W. Zwiersen

Zeer snelle levering, uitstekende kwaliteit. Als je via de Google op de site bij een artikel komt, is het "appeltje, eitje". Als je echter de site wilt afspeuren naar nog meer artikelen/kleding of... Zeer snelle levering, uitstekende kwaliteit. Als je via de Google op de site bij een artikel komt, is het "appeltje, eitje". Als je echter de site wilt afspeuren naar nog meer artikelen/kleding of iets dergelijks (want als je alles in een keer kan kopen is dat toch wel fijn), dan blijkt de site niet echt klantvriendelijk te zijn en heb ik de overige aankopen elders gedaan omdat het teveel ergenis kostte.
Ook wil ik even kwijt dat de foto's de artikelen geen goed doen. Zo ook van mijn trolley. Ik was wat angstig omdat de trolley op de foto nogal gammel over kwam. Maar tot mijn grote vreugde is het een enorm stevig en solide product.

Snelle levering, artikel zag er beter en solider uit dan op de foto.

De Jonge

Goede ervaring

Zeer snelle levertijd. 16:45 besteld order direct geshipt

Bemaich

Purchase golf bag. Appreciate service and after sales.

Strong points: price, large choice, availability.

Andreas

Too early to judge. Just ordered and still need to return a few thing, but so far so good ...

see above

Robin

Er zat een foute golftas bij de levering maar heb dit zo gelaten omdat ik deze dringend nodig had.