Jakobs

Snelle levering Prima!

Keijzers

Snel en correct de bestelling geleverd

Jos Vervoort

Hallo,

op zicht ging de bestelling goed tot dat ik er achterkwam dat ik de maat van de golfhandschoen verkeerd had vermeld.
gebeld en het was zo geregeld, later heeft u mij terug...
Hallo,

gebeld en het was zo geregeld, later heeft u mij terug gebelt of het klopte dat ik een rechterhandschoen besteld had.
ik heb uitgelegt dat ik aan mijn linkerhand 3 vingers mis zodat ik graag een rechterhandschoen nodig had.

Nou wat bleek, kreeg dus toch een linker handschoen

bestelling geplaats, aangegeven dat ik deze zelf ging ophalen bij een servicepunt.
hiervoor ook € 6 betaald, word hij toch bij de buren afgegeven omdat ik niet tuis ben overdag .

dus waarom deze service als hier geen gehoor aan word gegeven

Reactie GolfDiscountstore.nl:

Dit is waarschijnlijk bij ons langs elkaar heen gegaan. Dat het niet naar een service punt is gestuurd is niet goed dit had wel gemoeten. De kosten hiervoor zijn geen €6.- zoals u omschrijft maar... Dit is waarschijnlijk bij ons langs elkaar heen gegaan. Dat het niet naar een service punt is gestuurd is niet goed dit had wel gemoeten. De kosten hiervoor zijn geen €6.- zoals u omschrijft maar €1.-. De handschoen is uiteraard kosteloos bij u omgeruild voor degene die u wilde hebben.
Wij hopen dat u verder nu tevreden bent.

Han Hagedoorn-Jamin

Eerste aankoop, maar ervaring uitstekend

Op voorraad wat ik wilde bestellen.
Makkelijk betalen via ideal
Snelle levering, die je kon volgen

Joop Henrotte

Goed, snel en een groot assortiment

snelheid en assortiment

Kevin Rosdorff

Goede prijs, snelle accurate levering

Wauters W

2 geleverde artikelen waarvan
1: Het Foam handvat van de Golf trolley beschadigd is .(verpakking voldoet absoluut niet)
2: bestelt 100 tee's , geleverd 15 tee's
E-mail...
2 geleverde artikelen waarvan
2: bestelt 100 tee's , geleverd 15 tee's
E-mail waarin dit is gemeld tot op heden niet beantwoord!
maar is ook niet meer nodig het handvat heb ik zo goed als mogelijk en met de tee's kan ik verder !!

Snelheid van de levering

Reactie GolfDiscountstore.nl:

Het is heel vervelend als er een artikel beschadigd aankomt. De mail die u aan ons heeft gestuurd is niet in behandeling genomen en dit had wel moeten gebeuren. De artikelen worden verder in de... Het is heel vervelend als er een artikel beschadigd aankomt. De mail die u aan ons heeft gestuurd is niet in behandeling genomen en dit had wel moeten gebeuren. De artikelen worden verder in de kartonnen dozen verstuurd die prima voldoen maar als er door de transporteur niet netjes mee om wordt gegaan dan kan het beschadigen. Wij willen uiteraard altijd een nieuw handvat versturen en ander tees. Jammer dat de communicatie langs elkaar heen is gegaan anders was dit opgelost met een nieuw handvat wat nog altijd mogelijk is.

Vd ende

Prima gegaan. Vlotte levering

Snelle afhandeling en verzending.

Johan Pintelon

Snell levering. Handige website.

Handige website. Snelle en traceerbare levering.