Aartman

Duidelijke site snelle en snelle levering

Rob

Uitstekend en servicegericht

Ik wilde een product hebben dat niet in mijn maat voorradig was. Gebeld met golfdiscountstore die onmiddellijk met de producent contact zocht. Aangezien ik het product snel nodig had heeft men de... Ik wilde een product hebben dat niet in mijn maat voorradig was. Gebeld met golfdiscountstore die onmiddellijk met de producent contact zocht. Aangezien ik het product snel nodig had heeft men de bestelling direct geplaatst en zijn de schoenen persoonlijk gebracht.

RC

2holes

volgende dag levering was in orde.
Verpakking originele doos, maar in orde

Norman

Super service

Had binnen max 2 dagen een Garmin Truswing nodig ivm vakantie. Belde daarom met de shop. Apparaat was niet op voorraad, maar ze namen contact op met distributeur en zorgden ervoor dat hij toch op... Had binnen max 2 dagen een Garmin Truswing nodig ivm vakantie. Belde daarom met de shop. Apparaat was niet op voorraad, maar ze namen contact op met distributeur en zorgden ervoor dat hij toch op tijd in huis was.

cordang

Golfhandschoen

prima

Jan Bovelander

Levering Lob Wedge

Snel, efficient en betaalbaar!

Luuk

Bestelling golfdpullen

Besteld en snel geleverd tegen een lage prijs

Peter Peters

Trolley

Denkt mee hoe mijn probleem op te lossen.
Uiteindelijk duurde levering wat langer als toegezegd en daar zit 'm de crux, geen informatie over levering, geen info over evt track en trace systeem

gerda

?

tevreden

Martijn

Prima service

Vandaag besteld, morgen in huis. Stevig verpakt.