Philomena Wijburg

Nog niets ontvangen

Helaas heb ik nog niets ontvangen. Ik had per ongeluk een verkeerd huisnummer opgegeven maar direct gewijzigd in Kerkewijk 186 en later zelfs nog even telefonisch contact gehad. Maar tot op... Helaas heb ik nog niets ontvangen. Ik had per ongeluk een verkeerd huisnummer opgegeven maar direct gewijzigd in Kerkewijk 186 en later zelfs nog even telefonisch contact gehad. Maar tot op heden..... nog niets.

particulier

Golftas en hengel

Eenvoudig bestellen en betalen + keurige en snelle levering

Rob Victoria

Golf Quality

Nicole Kuijper

Snel

Artikel snel gevonden op de site. Bestelling was gemakkelijk te plaatsen. Goed op de hoogte gehouden dat het artikel was verzonden. Volgende dag product in huis. Super dank je wel en tot de volgende... Artikel snel gevonden op de site. Bestelling was gemakkelijk te plaatsen. Goed op de hoogte gehouden dat het artikel was verzonden. Volgende dag product in huis. Super dank je wel en tot de volgende keer

f aan het rot

Redelijk

heb rood wit blauwe balletjes besteld en heb gelen gekregen zonder uitleg waarom

Hermans

Prima geholpen

Telefonisch contact opgenomen voor extra informatie. Werd vriendelijk en snel geholpen. Ook de verzending was prima.

Philip Mortier

Aankoop troley

Snelle en correcte levering, goed materiaal, prijs-kwaliteit excellent, vriendelijk personeel. Meer moet dat niet zijn..

Yvan Dejaegher

Bestelling net

een Callaway drivver net werd besteld en een afslagmat. Het Callaway net was niet beschikbaar en er werd mij een ander net aangeboden hetgeen ik aanvaard heb. 24 uur laten was alles aangeleverd.... een Callaway drivver net werd besteld en een afslagmat. Het Callaway net was niet beschikbaar en er werd mij een ander net aangeboden hetgeen ik aanvaard heb. 24 uur laten was alles aangeleverd. Mooi zo.

Inge Waterschoot

Een ramp : foute - lees : goedkopere - golfparaplu is nog steeds niet omgewisseld, ondanks telefoon en mail via hun website

foute - goedkopere, veel lichtere, zonder windscherm - taylormadegolfparaplu is geleverd. Heb onmiddellijk getelefoneerd met golfdiscountstore, paraplu ging 2 dagen later omgeruild worden. Ben een... foute - goedkopere, veel lichtere, zonder windscherm - taylormadegolfparaplu is geleverd. Heb onmiddellijk getelefoneerd met golfdiscountstore, paraplu ging 2 dagen later omgeruild worden. Ben een ganse dag thuis gebleven : niets. Heb via hun website mail gestuurd met vraag tot omruiling. Nog steeds geen antwoord/ status : wacht op bevestiging.
Kunnen jullie iets doen bewegen bij hen ?

Jose Nuijten

Prima en efficient

Besteld en ik werd gebld omdat een artikel niet voorradig was. We hebben een andere kleur afgesproken.
Volgende dag in huis. Goed!