Leon

Uitstekend

Er was een foutje gemaakt met mijn bestelling, gebeld en binnen 1 dag het juiste product in huis.

Bas

Levert goede en vlotte service, een aanrader ! En ook nog tegen interessante prijzen.

Anneke levering & goede informatievoorziening

R.F.Aproian

Zeer goed!

Freddy

Diep teleurgesteld.Bestel rode golfballen en omdat ze op zijn sturen ze ongevraagd oranje golfballen.Het ging juist specifiek om de rode.Ook niet even gebeld ,kunnen we de rode vervangen voor... Diep teleurgesteld.Bestel rode golfballen en omdat ze op zijn sturen ze ongevraagd oranje golfballen.Het ging juist specifiek om de rode.Ook niet even gebeld ,kunnen we de rode vervangen voor oranje.Mijn eerste ervaring op deze site.Nee geen aanrader.

???

Babette

Zeer slecht

Niet

Henri ter Stege

westhoff

Goed, netjes

goed product netjes geleverd.

Mike

Vlot geleverd. prima service

klantvriendelijk

Hans

Snelle service

J. Bakker

Gebeld om te weten of mijn gewenst golfhorloge op voorraad was. Dit was inderdaad het geval. Na betaling is dit per direct verzonden. de vertraging van posten van het pakket op vrijdag en de... Gebeld om te weten of mijn gewenst golfhorloge op voorraad was. Dit was inderdaad het geval. Na betaling is dit per direct verzonden. de vertraging van posten van het pakket op vrijdag en de uiteindelijke aflevering was op dinsdag. Dat had sneller gemogen.

Telefonisch snel bereikbaar en direct antwoord!