Wil Tolboom

Uitstekend

totaal

Cees

Goede service, vriendelijke en kundige verkoopster, breed assortiment

Zie boven

Herman De Ryck

Slecht!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reactie GolfDiscountstore.nl:

U heeft bij ons een a merk golfclub demo besteld voor €19,95 u geeft helaas niet aan wat er slecht is jammer anders hadden wij dit eenvoudig kunnen oplossen. Alle producten mogen altijd retour als... U heeft bij ons een a merk golfclub demo besteld voor €19,95 u geeft helaas niet aan wat er slecht is jammer anders hadden wij dit eenvoudig kunnen oplossen. Alle producten mogen altijd retour als deze niet voldoen aan u verwachtingen.

Roos

Niet zo goed

Die moet ik nog ontdekken

Mar

Bedrijf goed. DPD koeriersdienst tot twee keer toe ongelofelijk slecht! Eerste keer niet aan de deur geleverd maar in centrale hal gesmeten. Tweede keer weer geweigerd om aan de deur te leveren en... Bedrijf goed. DPD koeriersdienst tot twee keer toe ongelofelijk slecht! Eerste keer niet aan de deur geleverd maar in centrale hal gesmeten. Tweede keer weer geweigerd om aan de deur te leveren en terwijl ik thuis was. En toen moest het bij een depot opgehaald worden. Ps. Ik kon de deur niet uit en DPD weigert in de flat aan huis te bezorgen. Om die reden kan ik het bedrijf niet aanbevelen.

Verkeerd ingepakte levering binnen een dag opgelost en goed product.

Juna

Goede service

Bereikbaar per telefoon

André van der Heijden

Op de website staat voor 16.00 besteld, morgen in huis. In mijn geval duurt het verzenden bijna een hele week. Op dinsdag 23-3 hier een driver besteld. Inmiddels meerdere malen contact gehad, maar... Op de website staat voor 16.00 besteld, morgen in huis. In mijn geval duurt het verzenden bijna een hele week. Op dinsdag 23-3 hier een driver besteld. Inmiddels meerdere malen contact gehad, maar het pakket wordt pas 29-3 geleverd. Ik snap dat men ook afhankelijk is van DPD, maar ik moet er keer op keer zelf achteraan en het wordt niet opgelost.

Goed assortiment

Reactie GolfDiscountstore.nl:

Onze excuses dat uw pakketje was vertraagd.
Onze excuses dat uw pakketje was vertraagd.
Helaas worden niet alle pakketten binnen 24 uur afgeleverd hier doen wij wel onze uiterste best voor. Alle pakketten besteld voor 16.00 worden dezelfde dag verstuurd. Door de enorme drukte bij de pakketdiensten gaat niet alles goed en duurt het soms langer. Bij deze zending was het pakket verkeerd gesorteerd en bij het verkeerde distributie centrum terecht gekomen. U geeft aan dat u meerdere keren contact met ons gehad heeft wij nemen dit altijd serieus en vaak moet er dan een zaak worden opgestart bij de pakketdienst dit duurt helaas vaak langer en wordt het pakketje in deze periode al bezorgt. Via de track en trace ziet u altijd zelf waar u pakket zich bevind hier kunnen wij op dat moment niets meer aan veranderen. Wij hadden graag gezien dat uw pakketje de volgende dag was afgeleverd dat scheelt veel ergernis en werk.

MJW

Keurige en meedenkende service

Deskundig en meedenkend

Wout floris

Niet leverbaarartikel vervangen door duurder exemplaar zonder kosten , vervolgens veel te lange levertijd door fout , geen antwoord op email

Hebben gebeld

VK

Gewoon alles goed geregeld.

Zoals het hoort.