Mijn ervaring met Good Company en Thomas heb ik als prettig ervaren. Vanaf het eerste gesprek hebben we veel met elkaar en op een open manier met elkaar gesproken. Thomas gaat niet over één nacht...Mijn ervaring met Good Company en Thomas heb ik als prettig ervaren. Vanaf het eerste gesprek hebben we veel met elkaar en op een open manier met elkaar gesproken. Thomas gaat niet over één nacht ijs en denkt mee met zowel de opdrachtgever als de kandidaat!
Evan Vinck
Het werken met Tom en Berend als recruiter is een zeer positieve ervaring. Zij hebben een scherp oog voor de match tussen kandidaat en potentiële werkgever. Hun communicatie is duidelijk en...Het werken met Tom en Berend als recruiter is een zeer positieve ervaring. Zij hebben een scherp oog voor de match tussen kandidaat en potentiële werkgever. Hun communicatie is duidelijk en ongecompliceerd op een vriendelijke manier. Tom en Berend zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Hun houding is effectief en tegelijkertijd empathisch en ondersteunend, waarbij altijd blijk wordt gegeven van een hoog niveau van expertise en professionaliteit. Ik kan Tom en Berend ten zeerste aanbevelen aan iedereen die hoogwaardige rekruteringsdiensten nodig heeft
LOYALL
Ik werd vanuit het niets benaderd op LinkedIn met de vraag of ik interesse had in een nieuw bedrijf. Terwijl ik eigenlijk niet op zoek was naar een nieuwe baan, besloot ik toch maar even te...Ik werd vanuit het niets benaderd op LinkedIn met de vraag of ik interesse had in een nieuw bedrijf. Terwijl ik eigenlijk niet op zoek was naar een nieuwe baan, besloot ik toch maar even te luisteren naar het verhaal. En voor ik het wist, had ik een gesprek ingepland door Sil Ruijter en zit ik nu op een fantastische nieuwe plek!
Fabio / Airborne
I had a good experience with Good Company. They found interesting places for me to work.
Ruud
Tom heeft mij netjes begeleid bij het sollicitatieproces. Komt zijn afspraken na, en denkt mee.
Jeroen Somers
Inmiddels bijna een jaar prettig contact met Wisse Jonker. We bellen regelmatig en bespreken dan kort de stand van zaken met betrekking tot werk en privé-zaken. Ik kan direct contact met hem opnemen...Inmiddels bijna een jaar prettig contact met Wisse Jonker. We bellen regelmatig en bespreken dan kort de stand van zaken met betrekking tot werk en privé-zaken. Ik kan direct contact met hem opnemen als ik een volgende stap wil zetten in mijn carrière. Zijn vaardigheden met onderhandelen, netwerk en uitstekende communicatieve vaardigheden komen dan goed van pas!
Marcel van den Berg
De ervaring die ik heb met Jim Vervliet van Good Company is goed, Jim is iemand die gedreven is en ook zijn woord nakomt als hij een afspraak maakt.
nb
Prettige recruitment ervaring en begeleiding tijdens sollicitatie-proces
Chris
Fijne professionele ervaring gehad onder leiding van Tom die zich naar mijn mening onderscheid door zijn jeugdige enthousiasme in combinatie met de durf om ook kritische vragen te stellen en goed te...Fijne professionele ervaring gehad onder leiding van Tom die zich naar mijn mening onderscheid door zijn jeugdige enthousiasme in combinatie met de durf om ook kritische vragen te stellen en goed te luisteren. Dat alles resulteert in resultaten van hoge kwaliteit.
Christiaan Rozema
Fijn contact gehad met Jim. Hij had kwam met een paar interessante opties en die zijn we gaan onderzoeken.