Twan van den Bergh

Chris den Arend houdt zeer goed oog voor de kandidaat. Een fijne sparring-partner.

Valori

Over het algemeen goed samengewerkt met Ben! Hebben al meerdere werknemers mogen verwelkomen.

Ordina

Tom heeft mij erg goed geholpen bij het vinden van een passende baan. Luisterde goed naar mijn wensen en nam eventuele zorgen weg. Top!

Ai-ris

Goede ervaringen met Tom. Geen recruiter die alleen wil plaatsen, maar die goed wil plaatsen. Alle ruimte voor mijn wensen, alles wordt uit handen genomen.

Hans van Leuken - ZZP

Ik heb erg prettig met Tom samengewerkt op zoek naar een nieuwe functie. Tom dacht mee en met eerlijke en goede feedback heeft hij mij geholpen terwijl hij mij alle tijd en rust gaf om een goede... Ik heb erg prettig met Tom samengewerkt op zoek naar een nieuwe functie. Tom dacht mee en met eerlijke en goede feedback heeft hij mij geholpen terwijl hij mij alle tijd en rust gaf om een goede afweging te maken. Ben blij met het resultaat en beveel hem zonder twijfel bij iedere werkzoekende en werkgever aan.

Erika

Steyn van Good Company heeft voor mij uitstekend werk geleverd door me te koppelen aan een werkgever die perfect bij mij past. Dankjewel Steyn!

Ridder

Afgelopen januari voor de eerste keer samen gewerkt met Good Company. We zochten een kandidaat die schaars zijn op de markt. Gelukkig is deze functie binnen 2 weken ingevuld en werd er goed... Afgelopen januari voor de eerste keer samen gewerkt met Good Company. We zochten een kandidaat die schaars zijn op de markt. Gelukkig is deze functie binnen 2 weken ingevuld en werd er goed meegedacht door Ben.

Henok

Prettig en er wordt snel gehandeld!

TechChamps

Ik werk nu ongeveer 2 jaar samen met Ben en ben erg tevreden. Hij is goed geïnformeerd wanneer hij een kandidaat heeft. Ook checkt hij altijd nog even hoe het vervolg gaat, nadat het een match is... Ik werk nu ongeveer 2 jaar samen met Ben en ben erg tevreden. Hij is goed geïnformeerd wanneer hij een kandidaat heeft. Ook checkt hij altijd nog even hoe het vervolg gaat, nadat het een match is geworden. Kortom: Ben gaat verder dan enkel introduceren, hij is echt een partner wanneer het gaat om matchen.

Thijs

Ik was eigenlijk nog niet écht op zoek naar een nieuwe baan. Echter door de open en vrijblijvende benadering van Ben toch in gesprek gegaan met een partij. Uiteindelijk daar ook getekend waarbij Ben... Ik was eigenlijk nog niet écht op zoek naar een nieuwe baan. Echter door de open en vrijblijvende benadering van Ben toch in gesprek gegaan met een partij. Uiteindelijk daar ook getekend waarbij Ben heeft gezorgd voor een mooi onderhandelingsresultaat