Info verloop order

Zeer tevreden.

- Overzichtelijk website
- leuk ingepakt
- snel thuis

Snelle levering en hele mooi ringen.

Hele mooie pruducten.

Debby Laros

Top!

Persoonlijke aandacht en geduld.

Dilana van amerongen

Hele goeie ervaring snel binnen

Was heel snel binnen en heel mooi verpakt

Geen verbeter tips

Dionne

Zeer goed.

Netjes verpakt, overzichtelijke site, goede prijs kwaliteit verhouding.

Het enige wat ik als verbeterpunt kan noemen, is een 2e foto bijdehand oorbellen, wanneer ze in het oor zitten. Dan is de grootte beter in te schatten.

Punte

Netjes en oke, vlot binnen gekregen

Snel verstuurd en duidelijke mail

Verzendkosten Mss aanpassen aan grote en gewicht van bestelde artikel. Hangertje van 3cm en plat in grote doos verpakt en volle verzendkosten terwijl het best in een envelop had gepast

Helmy kohlen

Goede supersnelle service.

Kreeg het bestelde binnen twee werkdagen binnen ik moest hem ruilen een maatje groter heb hem retour gestuurd en had twee dagen alweer de juiste maat binnen. Ik stond er versteld van.

??? Ik zou het niet weten.

Yvonne

Jammer dat bij de bestelling,de verkeerde artikelen geleverd werden

Controleren

Producten worden snel geleverd en goede service qua retour sturen.

Snelle levering.

In geval van ruilen (de ringmaat was verkeerd) is het fijn om via de mail op de hoogte te worden gehouden ( is de ring bij jullie aangekomen bijvoorbeeld ) . Ook kreeg ik de verzendkosten retour... In geval van ruilen (de ringmaat was verkeerd) is het fijn om via de mail op de hoogte te worden gehouden ( is de ring bij jullie aangekomen bijvoorbeeld ) . Ook kreeg ik de verzendkosten retour omdat het mis gegaan was bij de eerste verzending, dit zag ik toevallig op mn afschrift, maar ook dit is fijn om via de mail te communiceren.
De service is dus heel goed maar daarover communiceren geeft meer duidelijkheid voor de klant.

Jolanda

Duurde erg lang voor bestelling er was, toen zat het verkeerde artikel erin, teruggestuurd en nog niks gehoord, zelfs geen ontvangstbevestiging!

Sneller reageren
Bij retour sturen altijd even bevestiging of het ontvangen is