Patrick T

Slechte ervaring

Andrej van der Zee

Late en onvolledige bestellingen, customer support onbereikbaar

Meo

Twee weken geleden besteld, nog steeds niks binnen

timoslijkerman09@gmail.com

Troep, bar slecht

Arjan

Ik heb in het verleden goede ervaringen met bestellingen en weet dat het nu vreemde tijden zijn. Maar na via de mail contact te hebben gehad en nu ook telefonisch (25min in de wacht) heb ik wederom... Ik heb in het verleden goede ervaringen met bestellingen en weet dat het nu vreemde tijden zijn. Maar na via de mail contact te hebben gehad en nu ook telefonisch (25min in de wacht) heb ik wederom na een antaldagen nogsteeds niks vernomen waar mijn ontbrekende spullen blijven?!

Tijs

Bizar slecht, NIEMAND BESTELLEN HIER

Slecht, ik voel me opgelicht

Delivery got damaged. customer support does not respond

Jennifer

Ik heb geen goede ervaring met jullie. Pakket zou middels dpd zijn afgeleverd. Ik heb deze dag echter nooit wat ontvangen. Ik ben de hele dag werken geweest vermoeden is dat dpd pakketten voor de... Ik heb geen goede ervaring met jullie. Pakket zou middels dpd zijn afgeleverd. Ik heb deze dag echter nooit wat ontvangen. Ik ben de hele dag werken geweest vermoeden is dat dpd pakketten voor de deur heeft gezet. Toen ik die middag thuis kwam heb ik geen pakket kunnen vinden. Buren zouden wel iets voor de deur hebben zien staan. Na contact met jullie klantenservice ben ik na een week nog steeds wachtende op reactie. Ik heb gelukkig nog niet betaald voor deze pakketten en dat zal ik ook niet doen