Dave van Dam

Zeer slechte en lastige communicatie, niet nakomen van gemaakte afspraken, levering pas na 10 dagen en niet compleet geleverd, bijna alles ontbreekt en waar de rest is weet niemand..?

Goede levering, wel wat langere levertijd

Mitch Hoofs

Super slechte service!

Tim Onwezen

Rampzalig

Zeer slecht! 2 weken na de bestelling wordt mijn bestelling ineens geannuleerd! Snap latere levering door Corona tijden, maar niet bijna 2 weken wachten en dan niets geleverd krijgen.
Braaf...
Braaf wachten op een levering heeft mij niets opgebracht!
Schandalig en ik ben zeer teleurgesteld!

Fabio Hildebrand

De ervaring is Slecht, dat er iets mis gaat dat kan maar dat er vervolgens slecht wordt gereageerd op de mail, dat is niet best.
De levering is niet compleet geleverd waar het mis gaat is niet...
De levering is niet compleet geleverd waar het mis gaat is niet duidelijk maar u als bedrijf mag dan op zijn minst op mijn mail reageren en mijn klacht serieus nemen. Bij de Vervoerder staat dat alles geleverd is maar het is dus niet compleet. Betreft order
80133730518 mrt 2020 16:48Universele Halterbank Complete Set1 × Universele Halterbank Complete Set