Positief. Snelle levering van bestelde product. Goede mailwisseling omtrent levering.
Hesselink
Ik heb 2x een rugtrainer besteld...de eerste was flink beschadigd en paste niet goed in elkaar. Met veel e-mail verkeer uiteindelijk toch kosteloos kunnen retourneren. Er snel nog een besteld, welke...Ik heb 2x een rugtrainer besteld...de eerste was flink beschadigd en paste niet goed in elkaar. Met veel e-mail verkeer uiteindelijk toch kosteloos kunnen retourneren. Er snel nog een besteld, welke wederom krom is. Om moe van te worden. Vervolgens wacht ik nog steeds op het retour bedrag waarover ik na 8 dgn nog steeds geen mail heb mogen ontvangen dat het in behandeling is genomen laat staan het bedrag op mn rekening is gestort. Een gerenommeerde naam zonder prettige communicatie.....
Prima kwaliteit, snel geleverd, op
Harry
Positief
Koen
Prettig..snelle levering..kwaliteits producten.
Roubos
Goede nette snelle levering. Vriendelijk en professioneel telefonisch personeel.