4 producten besteld 2 werkdagen levertijd, 2 daarvan op 2 verschillende dagen ontvangen, 2 andere producten na 2 weken nog steeds niet geleverd, contact opgenomen met klantenservice, kreeg ineens... 4 producten besteld 2 werkdagen levertijd, 2 daarvan op 2 verschillende dagen ontvangen, 2 andere producten na 2 weken nog steeds niet geleverd, contact opgenomen met klantenservice, kreeg ineens een nieuwe track and trace die niet in de orderbevestiging stond, producten blijven om onduidelijke redenen op een depot staan, ik moet de vervoerder maar zelf bellen, vervoerder gebeld die zegt dat Gorilla het in gang moet zetten, kastje en de muur, telefonisch niet te bereiken want te druk volgens bandje, inmiddels heb ik elders dezelfde producten moeten bestellen omdat de sportschool niet meer kon wachten, dus hoop gedoe en moet nog maar mijn geld terug zien te krijgen, ik bestel hier niet meer

Super alles helemaal naar wens

Goed, enkel de verpakking was beschadigd

den Oudsten Willem

Slecht

Finn

Rare maten

Reactie GorillaSports:

Geachte heer,
Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw feedback. Graag horen wij wat er raar is aan de maten van de pull up bar. Wij kunnen dit dan in behandeling nemen en nagaan of de productinformatie aangepast dient te worden.
Graag horen we van u via klantenservice@gorillasports.nl.
Leonie | Gorilla Sports

Shirley

Slecht,Heb me bestelling niet compleet ontvangen en wat ik wel ontvangen heb daarvan is een pakketje helemaal beschadigt en open. We hebben meerdere keren gebeld, maar krijgen ze niet aan de... Slecht,Heb me bestelling niet compleet ontvangen en wat ik wel ontvangen heb daarvan is een pakketje helemaal beschadigt en open. We hebben meerdere keren gebeld, maar krijgen ze niet aan de telefoon en op de mail word niet gereageerd.

Rob

Het bedrijf is prima alleen de spullen beneden maat