Kine Apoio

Niet 100% tevreden. Hier en daar lak afgeschaafd door het inpakken/leveren. Wel snel geleverd.

Reactie GorillaSports:

Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw bericht. Wat vervelend te vernemen dat het artikel beschadigd is geleverd. Wij helpen u graag dit naar tevredenheid op te lossen, kunt u ons daarvoor een e-mail sturen via klantenservice@gorillasports.nl onder vermelding van uw ordernummer en een foto van de beschadigingen?
Leonie | Gorilla Sports

Henry

Goed ik wou meer bestellen maar was uitverkocht jammer.

Anne-Jan

Super, eerlijke verwachting over levertijd en fijne spullen

Alexander Dekeyser

Gespecialiseerd in het verkopen van rommel.

Reactie GorillaSports:

Geachte heer,
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend te vernemen dat u niet tevreden bent over de door ons geleverde artikelen. De specificaties staan vermeld op de website, zoals eerder aangegeven.
U kunt de artikelen uiteraard retourneren als u in aanmerking wenst te komen voor restitutie.
Leonie | Gorilla Sports

Ron Pouw

Goed en snelle levering. De bezorger stuurt een mail wanneer de bestelling bezorgd gaat worden. Komt het niet uit, dan kun je een datum doorgeven dat het wel uitkomt. Dus geen gedoe dat de... Goed en snelle levering. De bezorger stuurt een mail wanneer de bestelling bezorgd gaat worden. Komt het niet uit, dan kun je een datum doorgeven dat het wel uitkomt. Dus geen gedoe dat de bestelling bijvoorbeeld is afgeleverd bij de buren.