Peter Hofman

Snelle goede levering. Goed geregeld

carlo

Perfect, ik ben iedere keer zeer tevreden. ook nu weer.snelle levering en goede producten, top

De Wit

Zeer Goed , prijs kwaliteit en snelle afhandeling

Ik vond op het eerste gezicht echt een goed bedrijf alleen was de bezorging heel slecht ik had een mail gestuurd en hun zijn er goed mee omgegaan want hun reageerde na 2 dagen al en hebben het... Ik vond op het eerste gezicht echt een goed bedrijf alleen was de bezorging heel slecht ik had een mail gestuurd en hun zijn er goed mee omgegaan want hun reageerde na 2 dagen al en hebben het pakket opnieuw gestuurd. Dus ik ik vind dat de mensen bij Gorilla Sports het heel goed hebben opgelost.

Van Zaanen

Zeer goeie omschrijvingen en snel geleverd erg tevreden

Anton

Super en snelle levering, en makkelijk te monteren.
Kortom een aanrader.

Redelijk goed alleen is de bezorging pure kak

Reactie GorillaSports:

Geachte heer,
Geachte heer,
Bedankt voor uw feedback. Uw zending is inderdaad blijven hangen aan de kant van DPD: onze excuses hiervoor. Zoals per e-mail aangegeven is er inmiddels een nieuw pakket onderweg naar u en zult u deze spoedig ontvangen!
Leonie | Gorilla Sports

Jansen

Zeer slecht, teleurstellend en absoluut niet klantvriendelijk

Reactie GorillaSports:

Geachte mevrouw,
Geachte mevrouw,
Bedankt voor uw feedback. Ik heb de mailwisseling even opgezocht: u kunt niet meer in aanmerking komen voor restitutie omdat een defect niet binnen de gestelde termijn (zie algemene voorwaarden) is gemeld. Wij zijn zeker bereid om het artikel te vervangen, dit is absoluut geen probleem. U hoort immers een degelijk artikel te ontvangen.
Indien dit gewenst is, wilt u dan reageren op de e-mail die wij u enkele dagen geleden hebben gestuurd? Wij vernemen graag van u.
Leonie | Gorilla Sports