Ramon houtsma

Prima, bestellen, betalen en ontvangen.

Huijsdens

Slecht. Als er iets verkeerd gaat is deze organisatie telefonisch onbereikbaar en via de mail heel slecht bereikbaar. Risico wordt volledig neergelegd bij de klant. Gorilla sports stuurt verkeerde... Slecht. Als er iets verkeerd gaat is deze organisatie telefonisch onbereikbaar en via de mail heel slecht bereikbaar. Risico wordt volledig neergelegd bij de klant. Gorilla sports stuurt verkeerde artikelen op, jij moet zorgen dat alles terug komt en dan nemen zij pas actie als zij alles weer veilig terug hebben. Slechte service naar de klant. Daarnaast doen ze met reviews alsof je eerlijk je mening kan geven maar houden ze zich wel het recht om 7 dagen de revisie tegen te houden. Heb eerder een slechte review geplaatst om klanten te waarschuwen. Nooit meer terug gevonden. Een gewaarschuwde klant telt voor twee.

Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw feedback. Ik kijk graag even met u mee wat en waarom het hier is misgegaan, maar ik kan op het opgegeven e-mailadres geen mailwisseling terugvinden. Wij lossen dit uiteraard graag voor u op, wilt u ons daarvoor een e-mail sturen via klantenservice@gorillasports.nl?
Onze excuses voor het ongemak in ieder geval, maar het is procedure dat foutief ontvangen pakket eerst verzonden moeten zijn middels de toegestuurde retourlabels (dus nog niet ontvangen, dat zou te lang duren) voordat de juiste pakketten worden nagezonden. Ik hoop dat ik hiermee het één en ander heb kunnen verduidelijken en mochten wij u nog ergens mee kunnen helpen horen wij dat graag.
Leonie
Klantenservice Gorilla Sports

Produkt goed, levering erg slecht.

Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij zullen de verbeterpunten uiteraard doorzetten naar de verzendpartij.
Ik wens u desondanks veel plezier met de bestelling!
Met...
Geachte heer,
Ik wens u desondanks veel plezier met de bestelling!

Martijn

Ondanks dat sommige recensies niet zo positief zijn toch een fitnessrek besteld. Deze kwam op tijd binnen en zag er prima uit. Te vreden over de service, zou zeker nog eens wat bestellen! :)

Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw feedback en goed om te horen dat u tevreden bent over de bestelling. Heel veel plezier ermee! Wij hopen u snel in de webshop terug te zien.
Met...

A steutel

Matige service, verkeerde levering niet optimaal opgelost

Edwin/ valkenhof

Zeer slecht

Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw feedback en uw e-mail, waar wij enkele dagen geleden inhoudelijk op hebben gereageerd. Wij zullen uw klacht uiteraard doorzetten naar het magazijn.
Mochten wij u verder nog ergens mee kunnen helpen vernemen wij dat graag per e-mail.

Snel, gericht, succesvol.

Giancarlo

Betrouwbare winkel

Leen Roos

Als zeer goed, snelle terugkoppeling per mail