Was goed.
Inmiddels slecht
Slecht.
Een produkt werd niet bezorgd door UPS. Gorilla is onbereikbaar per telefoon, leest niet service@gorillasports.nl Email, zegt zes euro In mindering te brengen wanneer UPS in geheel...
Kwaliteits product , snelle levering
Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de bestelling. Ik wens u er veel plezier mee!
Met vriendelijke...
(Bewerkt)
Slecht. Product voldoet niet aan verwachtingen en aan beschrijving. Retour gestuurd maar geen reactie terug.
Slecht kan het niet ophangen die spanbouten is brol er zitten gaten in me muur voor niets ik wil het gebruiken en heel die toestel trokt zich uit mijn muur dikke brol
Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw feedback. Het kan zo zijn dat uw muur niet geschikt is om hier een apparaat aan te bevestigen. Er kan ook iets anders aan de hand zijn, maar daar hebben wij...
Toppers beste kwaliteit voor een lage prijs
levering was ook snel !
keep IT Up!
Slecht. Verkeerde producten geleverd. Nu al een week geen reactie op mail daarover.
Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw feedback. Helaas hebben wij door onvoorziene drukte niet tijdig op alle e-mails kunnen reageren. Onze welgemeende excuses hiervoor.
Ik heb begrepen dat u...