(Bewerkt)

Prima artikelen, maar slechte service mbt retourneren. Het is van te voren duidelijk dat je alleen op eigen kosten kunt retourneren, dat vind ik niet klantvriendelijk.

M.vrolijk

Was goed.
Inmiddels slecht

Nico

Slecht.
Slecht.
Een produkt werd niet bezorgd door UPS. Gorilla is onbereikbaar per telefoon, leest niet service@gorillasports.nl Email, zegt zes euro In mindering te brengen wanneer UPS in geheel niet bezorgd en ik mijn geld terug wil. In wekelijkheid trekken ze zelfs 15 euro af!

Gorilla geeft UPS de schuld. UPS geeft aan dat enkel Gorilla een klacht in kan dienen (niet ikzelf) en zélfs daar is Gorillaspoets niet toe bereid.

Zuid oost security

Kwaliteits product , snelle levering

Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de bestelling. Ik wens u er veel plezier mee!
Met vriendelijke...

Jesse

(Bewerkt)

Slecht. Product voldoet niet aan verwachtingen en aan beschrijving. Retour gestuurd maar geen reactie terug.

Lammens Damy

Slecht kan het niet ophangen die spanbouten is brol er zitten gaten in me muur voor niets ik wil het gebruiken en heel die toestel trokt zich uit mijn muur dikke brol

Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw feedback. Het kan zo zijn dat uw muur niet geschikt is om hier een apparaat aan te bevestigen. Er kan ook iets anders aan de hand zijn, maar daar hebben wij op dit moment geen zicht op,
Indien wij u ergens mee kunnen helpen, wilt u ons dan e-mailen via klantenservice@gorillasports.nl? Wij helpen u graag verder.

Cakir

Toppers beste kwaliteit voor een lage prijs
levering was ook snel !
keep IT Up!

Slecht. Verkeerde producten geleverd. Nu al een week geen reactie op mail daarover.

Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw feedback. Helaas hebben wij door onvoorziene drukte niet tijdig op alle e-mails kunnen reageren. Onze welgemeende excuses hiervoor.
Ik heb begrepen dat u...
Geachte heer,
Ik heb begrepen dat u de nazending van de gewichten inmiddels heeft ontvangen en ik wens u er veel plezier mee!

Michiel

Zeer slecht.
Zeer slecht.
Heel slecht te bereiken. Als er iets niet klopt in de levering of er komt iets kapot aan, moet je als klant bijzonder veel moeite doen om dit op te losse. Ik ben momenteel al bijna 2 maanden bezig om verkeerd verstuurde artikelen retour te sturen en daarvan mijn geld terug te krijgen.

Franky

Super snelle levering top