Freddy Lams

Erg vreemd want dacht dat ik opgelicht was omdat ik 1) na aankoop geen bevestigingsmail van jullie ontvangen heb, 2) De lettertjes op jullie site zo klein waren dat ik ze haast niet kon lezen. 3) En... Erg vreemd want dacht dat ik opgelicht was omdat ik 1) na aankoop geen bevestigingsmail van jullie ontvangen heb, 2) De lettertjes op jullie site zo klein waren dat ik ze haast niet kon lezen. 3) En toen ik met jullie via een formulier in contact wou treden deze niet werkte. Daarom dacht ik dat ik op een nep site terecht was gekomen en wou na nog enkele dagen gewacht te hebben aangifte doen bij de politie. Tot mijn verwondering ontving ik toch het bestelde. Kan jullie daarom niet bij anderen aanbevelen.

Top

Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw feedback. Ik wens u veel plezier met de bestelling!
Klantenservice Gorilla Sport

Fem Duijkers

Geachte mevrouw,
Hartelijk dank voor uw feedback. Helaas hebben wij de handleidingen niet in het Nederlands beschikbaar. Indien u ergens hulp bij nodig heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

j van opijnen

Heel goed

Geachte heer,
Bedankt voor uw feedback en wat fijn dat u tevreden bent. Ik wens u veel plezier met uw bestelling!
Klantenservice Gorilla Sports

Fijne layout van website. Was opzoek naar een goede voordelige fitnessbank, toevallig ook nog afprijzing maand. Dus helemaal blij met mijn aankoop. Duidelijke emails en track and trace.

Geachte mevrouw,
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn dat u gemakkelijk heeft kunnen vinden waar u naar op zoek was en ik wens u dan ook veel plezier met de bestelling!
Met vriendelijke...

Michiel

Teleurstellend, slecht, traag.
Teleurstellend, slecht, traag.
Men werkt vanuit een magazijn uit Duitsland, zit een callcenter tussen die ook alleen via de mail zaken kunnen aanvragen bij het magazijn. Werkt allemaal erg traag.
- levering versnipperd over 1 week; krijg je eindelijk je spullen binnen, kan je nog niets omdat er een deel ontbreekt.
- verkeerde product geleverd, juiste product word pas opnieuw verzonden als verkeerd geleverde retour ontvangen is. Ben je weer een week verder voordat je een retourlabels hebt en het product geregistreerd staat als ontvangen door magazijn.
- klantenservice heel beperkt bereikbaar; als het druk is word er ook opgehangen met de melding ‘kijk maar op de site’.
- kwaliteit van product valt erg tegen. Gammel. Zeker geen gym- kwaliteit waarmee word geadverteerd.

Ik ben inmiddels een maand verder sinds mijn bestelling, circa 15 mailtjes (heen en weer) verder en nog niet alles opgelost/ geld retour.

Prima service, top producten!

Johnny Tolhoek

Alles was ok