Rob

Top, al blijf ik het jammer vinden dat de kunstof gripschijven niet in 7,5 kilo beschikbaar zijn. De stap van 5 naar 10 is best pittig.

Koen

Halterbank besteld met 100 kg aan gewichten. Prima verpakt, nette levering, prima handleiding. Niet de kwaliteit van de sportschool, maar prima prijs kwaliteit verhouding.

Willem Dekker

Erg goede service! Mijn aankoop begon al vrij snel mankementen te vertonen, daarom een mail gestuurd met bijbehorende foto's van het mankement en binnen een dag antwoord en een week later een nieuw... Erg goede service! Mijn aankoop begon al vrij snel mankementen te vertonen, daarom een mail gestuurd met bijbehorende foto's van het mankement en binnen een dag antwoord en een week later een nieuw product! Heel erg tevreden mee! Super bedrijf!

Esther

Goede ervaring. Makkelijk te bestellen en snelle levering (sneller dan bij de bestelling vermeld stond).

Redelijk goed, prijs is oké verzending mag beter

joost reisner

Ik heb 8 weken geleden mat zwart xprt fight gear bokshandschoenen gekocht online wat ik nooit deed het leek mij wel okee stevig en leer maar ik had ze na 4 weken al helemaal murf geslaan... Ik heb 8 weken geleden mat zwart xprt fight gear bokshandschoenen gekocht online wat ik nooit deed het leek mij wel okee stevig en leer maar ik had ze na 4 weken al helemaal murf geslaan de vulling bij de duim was er niet echt kwa prijs kwaliteit helemaal niks waard jammer

Reactie GorillaSports:

Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw feedback. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de bestelde bokshandschoenen al zo snel gebreken vertonen. Wilt u ons over dit probleem e-mailen via klantenservice@gorillasports.nl? Wij kunnen dan even controleren of dit een defect aan het artikel betreft of dat dit slijtage is en vervolgens gaan wij opzoek naar een oplossing.
Leonie
Klantenservice Gorilla Sports

Jeroen

Redelijk.

Ik heb de 22,5 hexagon dumbells besteld.

Redelijk.

Ik heb de 22,5 hexagon dumbells besteld.

Tijdens de bestelling via ideal kreeg ik een foutmelding. De transactie was niet goed gegaan. Tot meer dan 4 uur later kreeg ik pas een mail dat de bestelling door was. Dit gebeurt vaker maar is niet zoals het hoort. Geen reden tot paniek.

De levering was niet echt goed. De pakketjes werden te laat bezorgd. (met wat de site aangaf) en niet tegelijk. De pakketjes waren niet sterk genoeg en postnl moest ze beide weer herstellen. Bij een van de pakketjes waren de banden gescheurd.

De dumbells zelf zijn matig. De afmeting is erg mooi. Maar, ze stinken echt erg naar rubber. Echt erg. Dat is voor thuis sporten niet helemaal wat ik wil. Mijn andere dumbells ruiken niet zo. Daarbij is de grip niet goed. Als je een beetje begint te zweten, glijden de dumbells makelijk weg. Dat is voor het trainen van de borst erg ongemakkelijk.

Een grote plus is de demping met neerleggen. Minder gebonk.

Reactie GorillaSports:

Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te vernemen dat de dumbells niet voldoen aan uw verwachtingen. Indien u wenst, kunt u deze natuurlijk retourneren als u zich nog binnen de herroepingstermijn van 14 dagen bevindt.
Wij zullen de feedback uiteraard meenemen in de evaluatie.
Leonie
Klantenservice Gorilla Sports