Visscher

Redelijk goed

Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw feedback. Het klopt inderdaad dat er soms dubbele track & trace codes worden verzonden. Onze welgemeende excuses hiervoor.
Het is echter wel de...
Geachte heer,
Het is echter wel de bedoeling dat de track & trace codes werken en dat u de zendingen gewoon kunt volgen. Ik zie dat er contact is geweest en wij u na contact met het magazijn hebben kunnen voorzien van de juiste track & trace codes. Fijn dat u de bestelling in goede orde heeft ontvangen en ik wens u er veel plezier mee!

Pim Slingenbergh

Zeer slecht

Geachte heer,
Bedankt voor uw feedback. Zoals aangegeven in de e-mail zien wij dat het pakket op 24 augustus bij u is bezorgd. Wij hebben hier nog niets op gehoord, dus gaan er vanuit dat dit klopt en u het pakket in goede orde in ontvangst heeft genomen.
Indien u het pakket niet in bezit heeft, zou u dan willen reageren op de e-mail die wij u hebben verstuurd? Vriendelijk dank!

Goed, simpel en snel!

Goed service en goed materiaal

andy kaisz

Op tijd geleverd. (lat pulley) . alle onderdelen mooi aanwezig en netjes verpakt .handleiding makkelijk te lezen en toestel is snel in elkaar gezet. Na zo veel slechte reviews gelezen te hebben zat... Op tijd geleverd. (lat pulley) . alle onderdelen mooi aanwezig en netjes verpakt .handleiding makkelijk te lezen en toestel is snel in elkaar gezet. Na zo veel slechte reviews gelezen te hebben zat de schrik erin na het bestellen maar geluk of niet alles was inorde prijs kwaliteit is ok .

Rene

Bestelling en bezorging waren top.

2 maanden geleden de lat pulley station besteld.
Was erg blij met dit apparaat.

Nu 2 maanden verder zijn de lagers al versleten,...
Bestelling en bezorging waren top.

2 maanden geleden de lat pulley station besteld.
Was erg blij met dit apparaat.

Nu 2 maanden verder zijn de lagers al versleten, kwaliteit is niet erg hoog van deze delen.
Er zit nu veel spelling op de looprollen en continue metaal splinters op de grond
Ben niet verder gekomen dan 80 kg gewicht.. zou toch meer aan moeten kunnen.

Voor de niet al te serieuse mensen kan hij voldoen. Als je zwaarder wilt gaan zou ik wat duurders kopen.

Geachte heer,
Bedankt voor uw feedback. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het Lat Pulley station na 2 maanden al gebreken vertoont. Ik zie dat hierover geen contact met de klantenservice is geweest. Zou u ons willen mailen via klantenservice@gorillasports.nl? Wij gaan graag op zoek naar een oplossing voor dit probleem.