Anne

Vooralsnog heb ik nog geen product ontvangen en kreeg ik vanuit gorillasports geen bericht dat het pakket verlaat zou zijn. Ik kreeg, na het sturen van een bericht, een net berichtje terug. Daarin... Vooralsnog heb ik nog geen product ontvangen en kreeg ik vanuit gorillasports geen bericht dat het pakket verlaat zou zijn. Ik kreeg, na het sturen van een bericht, een net berichtje terug. Daarin stond echter niet wat de status nu is van mijn pakket, enkel dat ze dacht dat het er binnenkort wel zou zijn.

Reactie GorillaSports:

Geachte mevrouw Pilanen,
Geachte mevrouw Pilanen,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij waren helaas ook pas enkele dagen nadat de vertragingen zijn opgetreden op de hoogte hiervan. Er is hier helaas iets niet goed gegaan in de communicatie tussen het magazijn en ons. Onze welgemeende excuses hiervoor. Wij nemen dit uiteraard mee in de evaluatie, dus ik dank u voor het delen van uw mening hierover.
Ik hoop dat u uw bestelling inmiddels naar wens in gebruik heeft. Veel plezier ermee!
Leonie
Klantenservice Gorilla Sports

Kamran Shan

It was good no issues ordered and it got delivered before than i expected

Dumbels besteld vrijdagavond. Bericht ontvangen met track enntrace. Dinsdag afgeleverd door bezorger.

Joya

Product voldeed aan verwachtingen. Levering ook correct en binnen de voorspelde termijn.

Snelle levering. Bankje goed in elkaar te zetten.

Ab

Snelle levering, goede spullen, zoals het moet zijn

Harrie Mols

(Bewerkt)

Het commentaar bij de beoordeling is niet te zien, alleen het goede wordt openbaar gezet, de rest niet.

Joe Nuijten

Tot nu slecht . Ik heb een halterbank gekocht en heb nog steeds geen stangen ontvangen.Als je contact opneemt krijg je telkens iemand anders.Ik wil mijn halter stangen.

Reactie GorillaSports:

Beste heer Nuyten,
Beste heer Nuyten,
Hartelijk dank voor uw feedback. Ik begrijp dat het probleem inmiddels is opgelost, fijn! Nogmaals mijn excuses als u het spreken met meerdere klantenservicemedewerkers als vervelend ervaart.
Veel trainplezier!
Leonie
Klantenservice Gorilla Sports

Hans

Overzicht is top snelheid is top alles heel duidelijk.